Grote evenementafbeelding: Slachthuis presenteert: Chupame el Dedo, La Banda Fantastica & DJ Rengo Estar

Slachthuis presenteert: Chupame el Dedo, La Banda Fantastica & DJ Rengo Estar

za 13 nov 2021
Slachthuis
Deuren: 16:00
Start: 16:00
End: 20:00
GRATIS
Vorig evenement

Slachthuis presenteert wekelijks de tofste, vuigste, ruigste opkomende act uit het hele land. Perfect om het terrein op in te stampen en dansen tot Haarlems nieuwste plek voor muzikale en creatieve ontplooiing en -pluizing in oktober 2022 opent!

Chupame El Dedo is een samenwerking tussen de Colombiaanse bands Meridian Brothers en Romperayo, of om preciezer te zijn, tussen Eblis Alvarez respectievelijk Pedro Ojeda. De groep startte aanvankelijk als een eenmalig project, in opdracht van het Haus der Kulturen in Berlijn voor het festival “Böse Musik” in oktober 2013. Het idee erachter was om de death metal sound te herdefiniëren door sterke elementen uit de tropical muziek toe te voegen. Het grote success van hun optreden deed de band besluiten door te gaan. In 2016 bracht Chupame El Dedo hun eerste plaat uit op Discrepant Records. Vervormde stemmen, metal en zelfs soms gabberhouse-achtige cliché’s worden gemixt met tropische ritmes zoals salsa, cumbia, currulao en reggaeton. Hun tweede plaat No Te Metas Con Satan verscheen voorjaar 2019 op Souk (sublabel van Discrepant), gevolgd door een Europese toernee waarbij ze onder anderen Tremor (Azoren), Alice (Denemarken), Patronaat en Worm aandeden. Verwacht tropische gedesoriënteerde gekte, hopeloos ontwrichte stijlen en vreemdsoortige geluiden.

Extra informatie
Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand. Een coronatoegangsbewijs kan zijn: een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs van maximaal 18o oud of een negatieve testuitslag van Testen voor Toegang, niet ouder dan 24 uur.

Locatie
Navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: La Banda Fantastica

Support

La Banda Fantastica

Dit explosieve Latijns-Amerikaanse combo (MEX-CH-AR) migreert door alle cumbia sub-genres alsof het niets is. Je kunt niet stil blijven staan!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →