Grote evenementafbeelding: Slachthuis presenteert After Kliko Fest met Weird Omen + Memo Pimiento + DJ Bone

Slachthuis presenteert After Kliko Fest met Weird Omen + Memo Pimiento + DJ Bone

za 16 okt 2021
Deuren: 17:00
Start: 19:30
GRATIS
Vorig evenement

We verklaren het Slachthuis voor geopend! Vanaf september kan je elk weekend terecht bij het tijdelijke livepodium van Slachthuis. Een stralend podium, heerlijk eten en drinken, een sfeervol terras, en eindelijk weer livemuziek om van te genieten.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.

Een coronatoegangsbewijs houdt in:
– Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
– Een vaccinatiebewijs
– Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud

Kom de kater Kliko Fest kater wegdansen tijdens deze nu al legendarische afterparty, waarbij we het Franse Weird Omens en Memo Pimiento hebben weten te strikken. DJ Bone zorgt ervoor dat alles aan elkaar gedraaid wordt.

Weird Omens is de meest psyched-out garage act uit Frankrijk. Een powertrio dat zich niet in hokjes laat plaatsen dankzij de surrealistische en betoverende songs. En dat alles met een fijne dosis fuzz!

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

Het Slachthuis programma wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Memo Pimiento

Support

Memo Pimiento

Memo Pimiento aka El Santana electronico aka El Daft Punk Mexicano aka El Aphex Twin latino staat garant voor een gloeiend hete melting pot aan latijnse en elektronische klanken.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →