Grote evenementafbeelding: Slachthuis en Minor Operation Bookings presenteren March + The Peterlees + Knife Massage

Slachthuis en Minor Operation Bookings presenteren March + The Peterlees + Knife Massage

zo 7 nov 2021
Slachthuis
Deuren: 16:00
End: 23:59
Vorig evenement

Minor Operation Bookings zou Minor Operation Bookings niet zijn als het ook in Slachthuis een avond punkrock organiseert. Met deze editie melodische punk door March, The Peterlees en Knife Massage. Kom meeschreeuwen, aan de rand van de pit, terwijl je de inhoud van je glas binnenboord probeert te houden!

Minor Operation Bookings verzorgt sinds 2011 DIY punkrock shows in en rondom Haarlem en is een maandelijks terugkerende showcase in Patronaat.

Voor Slachthuis is het verplicht om een coronatoegangsbewijs bij de ingang te laten scannen. We controleren op naam dus houd ook je identiteitsbewijs (rijbewijs, ID kaart of paspoort) bij de hand.
Een coronatoegangsbewijs houdt in:

Een negatieve testuitslag van Testen Voor Toegang, maximaal 24 uur oud.
Een vaccinatiebewijs
Een herstelbewijs van maximaal 180 dagen oud


Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachtstrand.

De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden. De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Kickstart fonds, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →