Skinny Lister + Tim Vantol

Energieke shanty folkpunk
do 25 jan 2024
Stage 2
€ 20,00
Deuren: 19:30

Na tours met Flogging Molly, Dropkick Murphy’s en Frank Turner komt de shanty folkpunkband Skinny Lister voor een eigen headline show naar Patronaat. Met bakken energie en ervaring op zak wordt deze show gegarandeerd één groot feest.

De band werkt momenteel aan hun zesde studioalbum, beladen met hun kenmerkende en aanstekelijke pubsongs vol verhalen over liveoptredens en reizen. Naast classics als ‘Trouble on Oxford Street’ en ‘Rollin’ Over’ gaan we dus ook wat nieuw materiaal horen! 

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Tim Vantol

Support

Tim Vantol

De Nederlandse singer-songwriter Tim Vantol staat bekend om zijn rauwe en soulvolle muziek. Zijn laatste album 'Better Days' werd geïnspireerd door zijn omgeving in het Duitse Berchtesgaden, wat wordt beschouwd als zijn meest persoonlijke werk. Het verkent thema's van veerkracht en dankbaarheid, met nummers als het optimistische "Better Days" en het beschouwende "A River Full Of Reasons." Nu staat Vantol klaar om de energie van "Better Days" naar het podium van Patronaat te brengen. Verwacht een avond gevuld met soulvolle deuntjes en een krachtige viering van het leven!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →