Sjako!

Het lekkerste trio dat je ooit gehad hebt!
zo 30 apr 2023
Stage 2
€ 21,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

De Haarlemse rockband Sjako! is terug! In originele bezetting spelen ze in april een heuse hometown show. “Het lekkerste trio dat je ooit gehad hebt” wordt al jaren beschouwd als een van de belangrijkste en invloedrijkste bands binnen de Nederlandse muziekscene. De plaat ‘Livewire’  en de 2 Meter Sessies zijn legendarisch. ‘Hurt’ staat in het lijstje van mooiste songs ooit.

Echter, het grote succes bij het grote publiek bleef uit. Dat heeft de band nooit tegengehouden om uit te groeien tot een echte cultband. Het was maart 2022 toen de leden van het 88-94 trio besloten dat het tijd was voor ‘tribute to Sjako!’. Nou is Sjako! veel te lastig en lang niet beroemd genoeg om een tribute tot iets succesvols te maken, maar met de originele leden zou het zo maar kunnen lukken.

De band bestaat nu weer uit drummer Jaap J. Vrenegoor, Thijs Vermeulen op bass en zanger/gitarist Wouter Planteijdt. Verwacht deze avond songs afkomstig van de platen ‘l’Amour Qui Fait… Boum!’, ‘Secret Skin’ en ‘Livewire’ als uitgangspunt van een show van het oude nieuwe Sjako! -trio.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Het album Livewire is geproduceerd door Golden Earring-gitarist George Kooymans.
Sjako! speelde op conferenties als The New Music Seminar in New York, Berlin Independant Days, het EBU Festival in Cork (Ierland) en de Köln Popkomm.
Het powertrio heeft zelfs op Roskilde Festival in Denemarken gespeeld.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →