Grote evenementafbeelding: Shamba Lion Soundsystem

Shamba Lion Soundsystem

Internationaal independent reggae soundsystem
vr 17 mrt 2023
Stage 2
€ 13,00
Deuren: 23:00
Start: 23:00
Vorig evenement

Al sinds 2014 heeft Shamba Lion Soundsystem hun podium en sound gedeeld met een arsenaal aan artiesten uit binnen- en buitenland. Op 17 maart staan ze als onderdeel van Patronaat Zoca Flavor in Haarlem!

In Patronaat treedt de crew van Shamba Lion; Ray Ranking, Baba Shamba en MC Jahford op met vocalisten Alpha Pup en Fidel, die beiden onderdeel zijn van het getalenteerde Portugese reggaecollectief Real Rockers. Zij hebben hun sporen verdiend op reggaefestivals als Rototom Sunsplash en Dubcamp. De mooiste vocalen op het meest toonaangevende Reggae Soundsystem uit Nederland, wat wil je nog meer.

Naast live optredens werken de Real Rockers en Ray Ranking ook samen in de studio van Ray’s label Ghetto Cornerstone, waar Ray produceert en samenwerkt met lokale en internationale vocalisten. Verwacht naast Fidel , Alpha en Jahford dan ook een aantal zangers van Ghetto Cornerstone die chanten en zingen op Ghetto Cornerstone Dubplates, verse producties en nieuwe releases.

Zoca Flavor
Patronaat Zoca Flavor presenteert twee keer per maand een verrassend, muzikaal divers programma in Stage 3. Geheel gratis te bewonderen!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →