Grote evenementafbeelding: Severin Bells + Cloud Café + Kitchenette • Slachthuis

Severin Bells + Cloud Café + Kitchenette • Slachthuis

Haarlemse pyschers spelen weer eens een thuiswedstrijd
vr 15 apr 2022
Slachthuis
Deuren: 18:00
Start: 19:00
Tijden onder voorbehoud
Vorig evenement

We kunnen weer door in het tijdelijke podium op het Slachthuis terrein! Op vrijdag, zaterdag en zondag brengen we een gevarieerd programma vanaf de middag met live muziek, kunst, veel drank en een kleine kaart. En dat allemaal gratis toegankelijk.

Kijk op de nieuwe website van Slachthuis voor alle informatie over Slachthuis, de locatie, bereikbaarheid en de plannen rondom dit terrein tussen nu en oktober 2022. We zien je daar!

Straight uit de Slachthuis Oefenruimtes speelt Severin Bells voor het eerst in jaren weer eens een show in het eigen Haarlem. Een band die bestaat uit leden van bands als Twin Shades, BARTEK en Torii weet je dat er genoeg riffs zullen zijn waarbij je niet stil kan blijven staan. Stuwende en mistige rockmuziek met een psychedelisch randje (zoals te horen op corona-plaat ‘A Brighter Side to the Unknown’) is wat de klok slaat en deze avond wordt deze van de muur gespeeld!

Locatie: navigeer naar het Slachthuisterrein (Oorkondelaan 3, Haarlem) en volg vanaf daar de bewegwijzering naar het Slachthuis. De Slachthuis-avonden zijn voor alle leeftijden.

De programma voor Slachthuis wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Haarlem, Patronaat en de ontwikkelingscombinatie BPD / De Nijs. In oktober 2022 wordt de opening verwacht van Slachthuis, het nieuwe popcentrum van Haarlem, 1500 m2 aan oefenruimtes, lesruimtes, horeca, podium en geluidsstudio’s.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Cloud Cafe

Support

Cloud Cafe

Cloud Cafe maakt melodieuze folk noir liedjes, ondersteund door organische drums en gekleurd met gruizige bas en gitaar sounds. De band uit Amsterdam/Haarlem kwam in de zomer van 2020 voor het eerst samen in en is nu bezig met de opnames van hun debuut EP.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →