Serenity

Bombastische muziek en grootse liveshows
zo 10 apr 2022
 — 
€ 20,00
Deuren: 18:30
 — 
Start: 19:00

Dit is de verplaatste show van zondag 5 april 2020.

Het concert van Serenity op 5 april 2020 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op 10 april 2022. De locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

De Oostenrijkse symfonische metalband Serenity is een graag geziene gast in Patronaat. Deze avond spelen ze alweer voor de vijfde keer in Haarlem. De sympathieke band werd opgericht in 2001 en debuteerde zes jaar later op het bekende Napalm Records. Sindsdien staat de bekend om z’n bombastische muziek en meeslepende liveshows. Bovendien bracht de band een gloednieuw album uit dat vanwege de coronacrisis nu eindelijk te horen kan worden gebracht. Verwacht dus nieuwe songs, maar ook publieksfavorieten zoals ‘Legacy of Tudors’, ’Serenade of Flames’ en ‘Velatum’.


Bezoek de website
Masters Of Ceremony

Support

Masters Of Ceremony

Masters Of Ceremony is de band van de Duitse producer, gitarist en songwriter Sacha Paeth, bekend van zijn werk met bands als Avantasia, Kamelot, Rhapsody, Epica en meer. Sinds 1988 heeft hij aan meer dan 200 albums gewerkt, geproduceerd en opgenomen. Daarom is het redelijk om te zeggen dat hij een enorm grote rol heeft gespeeld in het vormgeven van de Europese melodieuze power metal sound.
Victorius

Support

Victorius

Het Duitse kwintet Victorius speelt Jurassic Power Metal, waarbij ze gebruik maken van high-end technologie, laser kanonnen en supercatchy songs. Alles is vastgelegd op het nieuwste album ’Space Ninjas From Hell’!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →