Grote evenementafbeelding: Serenity + Masters of Ceremony + Victorius + Dragony

Serenity + Masters of Ceremony + Victorius + Dragony

Bombastische power metal show
zo 10 apr 2022
Stage 2
€ 20,00
Deuren: 18:30
Start: 19:00
Vorig evenement

Dit is de verplaatste show van zondag 5 april 2020. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers hebben een e-mail ontvangen met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

De Oostenrijkse symfonische metalband Serenity is een graag geziene gast in Patronaat. Deze avond spelen ze alweer voor de vijfde keer in Haarlem. De sympathieke band werd opgericht in 2001 en debuteerde zes jaar later op het bekende Napalm Records. Sindsdien staat de bekend om z’n bombastische muziek en meeslepende liveshows. Bovendien bracht de band een gloednieuw album uit dat vanwege de coronacrisis nu eindelijk te horen kan worden gebracht. Verwacht dus nieuwe songs, maar ook publieksfavorieten zoals ‘Legacy of Tudors’, ’Serenade of Flames’ en ‘Velatum’.

Tijdschema:
18:30 zaal open
19:00 Dragony
19:50 Victorius
20:40 Sascha Paeth’s Masters Of Ceremony
21:40 Serenity
23:10 verwacht einde (alle tijden zijn onder voorbehoud)

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Masters Of Ceremony

Support

Masters Of Ceremony

Masters Of Ceremony is de band van de Duitse producer, gitarist en songwriter Sascha Paeth, bekend van zijn werk met bands als Avantasia, Kamelot, Rhapsody, Epica en meer. Sinds 1988 heeft hij aan meer dan 200 albums gewerkt, geproduceerd en opgenomen. Daarom is het redelijk om te zeggen dat hij een enorm grote rol heeft gespeeld in het vormgeven van de Europese melodieuze power metal sound.
Afbeelding voor support act: Victorius

Support

Victorius

Het Duitse kwintet Victorius speelt Jurassic Power Metal, waarbij ze gebruik maken van high-end technologie, laser kanonnen en supercatchy songs. Alles is vastgelegd op het nieuwste album ’Space Ninjas From Hell’!
Afbeelding voor support act: Dragony

Support

Dragony

Glory metal band Dragony verhaalt op het meest recente album 'Viribus Unitus' over het Oostenrijk-Hongaarse keizerrijk met een twist. Die twist omvat een zombie-versie van Prinses Sissi en Franz 'Cyberpunk' Joseph.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Serenity schrijft met name over historische figuren, zoals Marco Polo en Napoleon.
In 2001 werd Serenity al gevormd, maar viel tussen 2003 en 2004 nagenoeg uiteen. De nieuwe line-up ontstond in 2006.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →