Grote evenementafbeelding: Sepultura + Sacred Reich + Crowbar

Sepultura + Sacred Reich + Crowbar

Braziliaanse metallegendes
zo 20 nov 2022
Stage 1
€ 34,50
Deuren: 18:30
Start: 19:10
Vorig evenement

Dit is de oorspronkelijke show gepland op 5 december 2021. Alle tickets blijven geldig voor de nieuwe datum. Locatie en aanvangstijden zijn niet aangepast. Kaartkopers hebben op 15 oktober 2021 bericht ontvangen met meer informatie.

Waar zou de globale metal scene zijn zonder deze Braziliaanse thrash-/groovemetallegendes? Het Braziliaanse Sepultura dondert al ruim 35 jaar door poppodia en over festivalweides over de hele wereld, wat begon met het inmiddels legendarische debuutalbum ‘Morbid Visions’ in 1986. Op zondag 20 november 2022 bezoeken ze Patronaat tijdens de ‘Quadra Tour 2021’, met Sacred Reich en Crowbar als support.

Het laatste album, ‘Quadra’, mengt volgens de band zelf het beste van de trash metal uit de periode dat Sepultura opkwam met de visie van nu. Leden van het eerste uur Andreas Kisser en Paul Xisto slaan handen ineen met Derrick Leon Green en Eloy Casagrande, wat garant staat voor een explosieve mix van ervaring en verse kracht. In deze nieuwste incarnatie combineert Sepultura de verschillende achtergronden van de leden en putten hier een show uit die je alleen maar live kunt zien om te geloven.

Tijdschema (onder voorbehoud)
18:30 • Deuren open
19:10 – 19:55 • Crowbar
20:15 – 21:00 • Sacred Reich
21:30 – 23:00 • Sepultura
00:00 • Sluitingstijd

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

 


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Sacred Reich

Support

Sacred Reich

Gevormd in '85 werd Sacred Reich al snel een integraal deel van de 80s en 90s thrash movement. Vier albums werden uitgebracht voordat de band in 2000 uit elkaar ging, maar nu keren ze terug met album 'Awakening'. De uit Phoenix, Arizona afkomstige band doet Patronaat aan als support act van Sepultura met niets minder dan een snoeiharde metalshow zoals ze dat vroeger deden.
Afbeelding voor support act: Crowbar

Support

Crowbar

Sinds Crowbar in 1990 uit de moerassen van New Orleans opkwam, zijn een synoniem voor heavy. De verpletterende, melodische metal staat ook front & center op het elfde en laatste studio album 'The Serpent Only Lies'. Een knikje naar het verleden in een nieuw jasje. Crowbar opent deze avond in Patronaat.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Sepultura werd in 1984 opgericht in de Braziliaanse stad Belo Horizonte.
De naam Sepultura betekent in het Portugees letterlijk: grafmonument.
Zanger/Mede-oprichter Max Cavalera verliet de band in 1997 en begon Soulfly.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →