Grote evenementafbeelding: Afgelast: Septicflesh + Carach Angren

Afgelast: Septicflesh + Carach Angren

Dit evenement is helaas afgelast, er komt geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
do 3 mrt 2022
Stage 2
€ 24,00
Deuren: 19:00
Start: 19:00
End: 23:30
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de onzekerheid rondom touren in Europa niet doorgaan en is daarom definitief afgelast. Er komt helaas geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht waarin precies staat uitgelegd wat te doen om het aankoopbedrag terug te krijgen.

—-

Twee van de grootste symfonische extreme metalbands, Septicflesh en Carach Angren, slaan de handen ineen, voor een van de meest bombastische tours van 2022.

Het Griekse Septicflesh is sinds de reunie in 2008 uitgegroeid tot een heus instituut in de metalscene. Meeslepende death metal met teksten die apocalyptische visioenen oproepen, ingekleurd met orkestrale arrangmenten is wat de klok slaat op de 10 albums die de band heeft uitgebracht sinds 1994. Het gerucht gaat dat de langverwachte plaat nummer 11 niet lang meer op zich laat wachten!

Carach Angren geeft al jaren de maat aan wat betreft bombastische symfonische black metal. Platen als ‘Death Came Through a Phantom Ship’ en het recente ”Franckensteina Strataemontanus’ is muziek mét opsmuk van de bovenste plank! Met grootse gebaren en demonische gelaatsuitdrukkingen bewijzen deze Limburgse horror meesters keer op keer een van de beste metalbands uit Nederland te zijn.


Bezoek de website

Support

Naraka

Naraka is een Franse moderne death metal band, vernoemd naar de hel in de Indische mythologie.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →