Grote evenementafbeelding: Sandra van Nieuwland

Sandra van Nieuwland

Haarlemse hit keert huiswaarts!
zo 6 mrt 2022
Stage 2
€ 19,50
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Geen coronatoegangsbewijs verplicht
Vorig evenement

De Haarlemse zangeres Sandra van Nieuwland brengt 4 maart haar nieuwe album Wonderland. Dit album wordt deze avond gepresenteerd hier in haar thuisstad!

Waar het vorige album Human Alien (2019) wat grootser was in sound wil Sandra met haar nieuwe liedjes een meer intieme en dromerige sfeer oproepen. Op het album kiest ze voor akoestische instrumenten in combinatie met subtiele elektronica. Alles om de uiteindelijke sound eerlijk en organisch te houden en zo de puurheid en de tekstuele lading van de songs extra uit te lichten. Dit vertaalt zich in de live setting op het podium in een meer dynamische show. Van klein en breekbaar naar groots en krachtig. Daarmee keert Sandra dit voorjaar, samen met haar voltallige band, weer terug op het podium.

Van Nieuwland breekt in 2012 definitief door als deelnemer van een talentenjacht. Dat zelfde jaar schrijft ze Nederlandse muziekgeschiedenis door met maar liefst vijf van haar singles in de top 10, ook nog tegelijkertijd op nummer 1, 2 en 3 te staan. Haar debuut album ‘And More’ staat zeven weken op nummer 1 en wordt beloond met platina. Na dit avontuur richt Sandra zich meer op het schrijven van indie nummers en mag ze voor haar tweede album ‘Banging On The Doors Of Love’ een gouden plaat en de prestigieuze Edison Pop voor Beste Album in ontvangst nemen.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Je bent welkom! Bij dit concert verwachten we minder dan 500 bezoekers. Bij de deur vragen we niet meer om een coronatoegangsbewijs, alleen om je toegangsbewijs. Binnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden en geen mondkapje te dragen. Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden – was regelmatig je handen, blijf thuis als je klachten hebt, en als je twijfelt over je klachten, doe dan thuis een zelftest.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Graeme James

Support

Graeme James

In 2020 begon singer-songwriter Graeme James een ambitieus project: het koesteren van elk seizoen van het jaar met een eigen muzikaal werk. Op vrijdag 18 februari brengt hij zijn nieuwe single Everlasting Love uit, als voorproefje van het album Seasons dat op 1 april zal uitkomen, het sluitstuk van zijn vier seizoenen project.

Graeme schreef Everlasting Love als een viering van toegewijde liefde. “Most love songs are written about the desire to be in a relationship with someone, or about the feelings you have in the first six months of a relationship when you are barely sane and hardly know the person. I wanted to write about the less heady, but much deeper love and appreciation you have for someone when you actually know them, and have walked a long journey with them through all of life's trials and tribulations.”

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Sandra haar grote doorbraak kende tijdens The Voice Of Holland 2012?
Sandra een Edison Pop Award heeft gewonnen?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →