Saint Agnes

Woeste industrial metal en grunge formatie
wo 7 feb 2024
Stage 3
€ 14,00
Deuren: 20:00:00
Start: 21:00
Vorig evenement

Het Britse metal, punk, industrial en grunge kwartet, Saint Agnes, is vastberaden om met hun eerlijke teksten, intense vocalen van Kitty A. Austen en door woede doordrenkte muziek een stem te geven aan de rand van de samenleving. Hun muziek is een oproep aan outsiders overal. Van de trash-metal huil van ‘Bloodsuckers’ tot de gebroken ballade ‘This Is Not The End’, dit is geen gewone band; dit is Saint Agnes. Mis hun optreden op 7 februari in Patronaat Haarlem niet.

In plaats van gebonden te zijn aan een specifieke stijl, is ‘Bloodsuckers’, hun nieuwste album voor Spinefarm, een genre-overschrijdend werk. Als een gemeenschap net zozeer als een band, streeft Saint Agnes ernaar degenen te versterken die, ondanks klappen, weigeren neer te liggen. ‘Bloodsuckers’ is meer dan alleen muziek; het is een diepgaande reflectie van thema’s als mentale gezondheid, opgekropte woede, onsterfelijke liefde en verdriet, gecreëerd in de maanden na de onverwachte dood van Kitty’s moeder.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →