Grote evenementafbeelding: S10 • PHIL

S10 • PHIL

Persoonlijke verhalen met zeggingskrachten en authenticiteit
vr 29 nov 2024
PHIL
Deuren: 19:00
Start: 20:00
Tickets zijn woensdag 12 juni vanaf 10:00u te koop.

S10 is één van de meest oorspronkelijke stemmen in de Nederlandse muziek. Haar allereerste theatervoorstelling gaat over de groeipijn in haar zoektocht naar veiligheid. Op vrijdag 29 november presenteren PHIL en Patronaat de zangeres in Haarlem. Samen met haar vaste bandleden laat S10 deels vertrouwd repertoire horen, maar ook nieuwe muziek. Ze neemt je mee in het ontstaan van haar liedjes en de verhalen erachter.

De 23-jarige artiest S10, de artiestennaam van Stien den Hollander, is inmiddels kroonprinses van de Nederlandse alternatieve pop. Op 17-jarige leeftijd tekende ze al haar eerste platencontract. Na haar debuutalbum Snowsniper (2019) en Vlinders (2020), welke beiden lovend werden ontvangen, bracht ze in 2022 ‘Ik Besta Voor Altijd Zolang Jij Aan Mij Denkt’ uit. Met onder andere ‘De Diepte’ waarmee ze Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival. Dit album werd bekroond met een Edison in de categorie ‘Nederlandstalig’ en een 3FM Award voor ‘Beste Album’. Ze speelde het afgelopen jaar in een uitverkocht AFAS Live en tourde door Nederland met een uitverkochte clubtour. Tevens stond ze op festivals als Down The Rabbit Hole en Lowlands, en aankomende zomer op Pinkpop en Pukkelpop.

Extra informatie
Dit concert vindt niet plaats in Patronaat, maar in PHIL Haarlem. Adres: Lange Begijnestraat 11, Haarlem. Kijk voor alle informatie over de locatie, parkeren, bereikbaarheid en toegankelijkheid op https://www.philhaarlem.nl/.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… S10 eigenlijk Stien den Hollander heet?
… ze in 2021 doorbrak met de nummers ‘Adem Je In’ en ‘Schaduw’?
… ze ook nummer heeft opgenomen met Mula B, BLOF en en Froukje?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →