Grote evenementafbeelding: Geannuleerd: Russkaja

Geannuleerd: Russkaja

Russische turbo polka metal uit Oostenrijk
zo 9 apr 2023
Stage 1
€ 20,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30

Dit evenement is afgelast. Russkaja heeft besloten de band op te heffen. Lees het volledige statement van Russkaja hier.

Zeg je feest, dan zeg je Russkaja! Deze Oostenrijkse band brengt alle Slavische muzikale clichés samen en stopt ze in een ska/punk/metal-jasje. Stilstaan is geen optie, bij Russkaja beweegt je lijf vanzelf mee met de muziek.

Russkaja werd in 2006 opgericht door Stahlhammer-zanger Georgij Makazaria en is in thuisland Oostenrijk vooral bekend als huisband van het Oostenrijkse tv-programma Willkommen Österreich. In Nederland waren ze eerder te zien op Paaspop, MadNes, Welcome To The Village en Zwarte Cross en nu komen ze naar Haarlem.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Casa de la Muerte

Support

Casa de la Muerte

Vive la vida, para morir siempre hay tiempo (vier het leven, de dood duurt lang genoeg!) is sinds 2009 het motto van Casa de la Muerte en precies zo klinkt hun muziek. Een swingend, beukend rariteitenkabinet van allerlei feestmuziek plus rock, een DIY-attitude en een dosis zwarte humor. Een originele, eigentijdse sound, die de band zowel langs de grotere podia (Melkweg, Patronaat, Paard van Troje) als de festivals (Paaspop, Jailbreak, Zwarte Cross) voerde.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Russkaja uit maar liefst zeven bandleden bestaat?
… hun laatste album ‘No One Is Illegal’ in 2019 verscheen?
… de band ook al meerdere keren op het Duitse festival Wacken Open Air speelde?

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →