Grote evenementafbeelding: Rumours • A Tribute to Fleetwood Mac

Rumours • A Tribute to Fleetwood Mac

De tribute band die bijna net zo legendarisch is als het origineel
wo 7 jun 2023
Stage 1
€ 28,50
Deuren: 19:30
Start: 20:30
Vorig evenement

Een tribute band die vrijwel niet te onderscheiden is van het origineel, bestaat er een groter compliment? Rumours draagt het met trots, en komt woensdag 7 juni naar Patronaat!

Rumours, dé Fleetwood Mac Tributeband, ontstond in 2014 en sindsdien is het ontzettend hard gegaan met de band. In slechts acht jaar tijd katapulteerden de Amerikanen zich van een beginnende band tot ‘the next best thing‘ wanneer het aankomt op Fleetwood Mac tributes.

Wat maakt hen dan zo uniek? In eigen woorden blijven ze simpelweg ’trouw aan het origineel’. Rumours gelooft niet dat het werk van hun grootste inspiratiebron aangepast of opgefrist hoeft te worden; het is simpelweg goed zoals het is. Met die rotsvaste overtuiging komen hun shows dan ook het dichtst in de buurt van de echte Fleetwood Mac-ervaring. Alsof Stevie en Lindsey het tóch nog wisten bij te leggen en de band simpelweg nooit is stoppen te bestaan.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een bezoekersmail met daarin alle relevante informatie voor het bezoek aan Patronaat.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Rumours ontstond in Atlanta en daardoor bekend staat als Rumours ATL?
... de band pas acht jaar samen speelt?
... in 2019 een hele week langs alle grote NL festivals tourde?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →