Grote evenementafbeelding: Uitgesteld naar 30 april 2022: Rowwen Hèze

Uitgesteld naar 30 april 2022: Rowwen Hèze

Let op! Dit concert is lastminute uitgesteld naar 30 april 2022 vanwege een ziektegeval in de band
za 16 okt 2021
€ 28,50
Deuren: 19:00
End: 22:00

UPDATE 16 oktober 2021: Vervelend nieuws: vanwege een ziektegeval binnen de band kan het optreden van Rowwen Hèze op zaterdag 16 oktober in Patronaat niet doorgaan. De band, crew, Patronaat en de betrokkenen bieden onze excuses aan voor het ongemak. Er is direct gekeken naar een nieuwe datum: dat wordt zaterdag 30 april 2022.

Op vertoon van je kaartje van Rowwen Hèze heb je vanavond nog steeds toegang tot Patronaat. We hopen dat je even komt kijken bij de andere shows in het pand: All Shall Be Well in Stage 2, en LUKA in Stage 3. Alle kaartkopers krijgen bericht over de nieuwe datum, restitutie en overige informatie.

Onderaan Beginne is weten waar je vandaan komt en een aansporing wellicht om je naar boven te werken. Meer nog dan een optimistische kreet is dit al 35 jaar het motto van Rowwen Hèze!

Met opgestroopte mouwen, voeten op de grond en spuug in de handen, je een weg naar boven werken. Daarbij nooit hoog van de toren blazen. Telkens weer een publiek winnen, elk optreden een veldslag van genoegen. Opzwepende energieke liedjes, polka’s, folk, tex mex – afgewisseld met gevoelige ballades.
Rowwen Hèze stáát! En is al sinds mensenheugenis een dampende beleving. En zoe velt d’r doar wal aalt wat te beleave…Bestel mar!


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →