Grote evenementafbeelding: Rootsriders (Bob Marley Tribute)

Rootsriders (Bob Marley Tribute)

CatchaFire50 Tour ter ere van Marley's vijftigjarige doorbraak!
vr 8 sep 2023
Stage 1
€ 26,00
Deuren: 19:30
Start: 20:30
Vorig evenement

Let op: Dit evenement zou eerder plaatsvinden op donderdag 21 september 2023, maar is verplaatst naar vrijdag 8 september 2023. Kaartkopers hebben persoonlijk bericht ontvangen.

Dit jaar is het vijftig jaar geleden dat Bob Marley internationaal doorbrak met het album ‘Catch a Fire’. Speciaal daarom brengt Rootsriders, dé Bob Marley tribute-band, een speciaal eerbetoon aan de onbetwiste koning van de reggae!

Met z’n zwoele en opzwepende ritmes, z’n sociaal bewogen teksten en een boodschap van universele liefde groeide Bob Marley samen met z’n begeleidingsband The Wailers dat decennium uit tot één van de allergrootste smaakmakers van de muziekgeschiedenis. Veel te jong, hij was pas 36, stierf hij in 1981 aan de gevolgen van kanker, desalniettemin een zeer omvangrijk en indrukwekkend oeuvre achterlatend.

Rootsriders
Rootsriders, al jaren één van de bekendste Bob Marley tribute bands ter wereld zetten, 50 jaar na die doorbraak, dit iconische album nog eens extra in de schijnwerpers waarmee de band andermaal laat zien waarom zij in de afgelopen 17 jaar zijn uitgegroeid tot “de beste Marley tribute band ter wereld.” (BBC Radio)

De band haalde begin 2022 de finale van het SBS6 programma ‘The Tribute, Battle of the Bands’. Als beloning stond de band op 7 mei van dat jaar in een uitverkochte Ziggo Dome, samen met de 3 andere finalisten van het programma.

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Rootsriders ter herdenking op Bob Marley's 25e sterfdag werd opgericht?
... huidige zanger Mo Ali via social media in Sudan werd gevonden?
... voormalig frontman Mitchell Brunings internationaal viral ging met zijn Marley-cover tijdens de blind auditions bij The Voice?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →