Rootsriders feat. Mo Ali

40 jaar 'Legends' van Bob Marley
vr 13 sep 2024
Stage 1
€ 26,00
Deuren: 19:30
Start: 20:30

BEVESTIGD: In 2024 gaan Rootsriders, een van de bekendste Bob Marley-tributebands ter wereld, op pad om de 40e verjaardag van het album ‘Legend’ uitgebreid te vieren. Hierbij slaan ze Patronaat uiteraard niet over en komen ze op vrijdag 13 september naar Haarlem.

In 1984,drie jaar na de tragische dood van Bob Marley, wordt het album ‘Legend; uitgebracht. Het album is een van de absolute bestsellers aller tijden met meer dan 25 miljoen geregistreerde exemplaren. Nu is het dus 40 jaar geleden dat ‘Legend’ verscheen en dat wil Rootsriders vieren.

De band werd ooit opgericht om de 25e sterfdag van Bob Marley te herdenken en is uitgegroeid tot een vaste waarde in het Nederlandse live-circuit. Zangeressen Giovanca Ostiana en Shirma Rouse zijn bekende oud-leden, net als The Voice-runner-up Mitchell Brunings. De huidige zanger Mo Ali werd, zoals dat tegenwoordig gaat, via sociale media gevonden in Sudan.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… Rootsriders in 2022 in de finale van ‘The Tribute, Battle of the Bands’ stond?
… ze ook in een uitverkochte Ziggo Dome mochten spelen?
… ze mochten optreden tijdens de finale van het WK in Zuid-Afrika?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →