Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Ronnie Flex & The Fam

Verplaatst: Ronnie Flex & The Fam

Dit evenement is verplaatst naar zondag 15 mei. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
za 26 mrt 2022
Stage 1
€ 29,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement in verband met de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 15 mei. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 15 mei!

Ronnie Flex – Ronell Langston Plasschaert – is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten.

De eigenzinnige, genre-overstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts, en recentelijk scoort hij weer met ‘Alles Wat Ik Mis’, ‘501’ en ‘In De Schuur’. Samen met de band The Fam tourt hij dit voorjaar door Nederland en België en daarbij slaat hij Haarlem niet over. Hier zien we een hele andere kant van Ronnie Flex. Met zijn eigen instrument ‘autotune’ en ondersteund door een fenomenale 9-koppige band komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan geen optie. Of zoals hij zelf zegt in het NRC: ‘Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom’

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Ronnie Flex brak door met het New Wave-album van Top Notch; een compilatie van tracks van nieuwe Nederlandse hiphopartiesten.
Ronnie Flex heeft samen met CoolCat een eigen kledinglijn.
In 2019 won hij de Popprijs 2018.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →