Grote evenementafbeelding: Ronnie Flex & The Fam

Ronnie Flex & The Fam

Eigenzinnige, genre-overstijgende, performer
zo 15 Mei 2022
Stage 1
€ 29,50
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Ronnie Flex – Ronell Langston Plasschaert – is de afgelopen jaren uitgegroeid tot het artistiek imponerende, boeiende en uitgesproken boegbeeld van een ongekend succesvolle generatie hiphopartiesten.

De eigenzinnige, genre-overstijgende, performer heeft met zijn releases een abonnement op de hitlijsten. Multi-platina mega hits als ‘Energie’, ‘Drank & Drugs’, ‘Blijf Bij Mij’ en ‘Plek Als Dit’ stonden wekenlang hoog in de charts, en recentelijk scoort hij weer met ‘Alles Wat Ik Mis’, ‘501’ en ‘In De Schuur’.

Samen met de band The Fam tourt hij dit voorjaar door Nederland en België en daarbij slaat hij Haarlem niet over. Hier zien we een hele andere kant van Ronnie Flex. Met zijn eigen instrument ‘autotune’ en ondersteund door een fenomenale 9-koppige band komen zijn Caribische roots meer naar de voorgrond, en is stilstaan geen optie. Of zoals hij zelf zegt in het NRC: ‘Uiteindelijk wil ik gewoon een salsa-zanger zijn. Ik wil dat iedereen al gaat dansen zodra ik het podium op kom’.

Tijdschema:
19:00 zaal open
19:30 Jiri11
20:30 Ronnie Flex & The Fam
22:00 verwacht einde (onder voorbehoud)

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Support

Jiri11

De nieuwste aanwinst van de ADF ENT-familie verzorgt het voorprogramma van de Altijd Samen tour! De in Venlo geboren artiest verdiende zijn strepen als frontman van ANBU, waarmee hij vrijwel alle zalen en festivals in Nederland plat speelde. Inmiddels heeft hij miljoenen streams op Spotify en YouTube op zijn naam staan en heeft hij maar liefst 6 albums, meerdere singles en tientallen clips uitgebracht onder eigen beheer. Nu is het tijd voor de volgende stap dus sloot Jiri11 zich aan bij het gloednieuwe ADF ENT-label van Ronnie Flex, en er komt nieuwe muziek aan: “Sowieso ben ik het meest trots op m'n laatste tape, maar ik ga nog trotser zijn op wat ik nu aan het maken ben”, aldus Jiri11

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Ronnie Flex brak door met het New Wave-album van Top Notch; een compilatie van tracks van nieuwe Nederlandse hiphopartiesten.
Ronnie Flex heeft samen met CoolCat een eigen kledinglijn.
In 2019 won hij de Popprijs 2018.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →