Grote evenementafbeelding: Rolf Sanchez + LAUF

Rolf Sanchez + LAUF

De 'King of Dutch Latin'!
vr 17 nov 2023
Stage 1
€ 30,50
Deuren: 19:00
Start: 19:00
Vorig evenement

Rolf Sanchez is op dit moment het grootste en meest succesvolle Latin-exportproduct van Nederland; twee diamanten platen, nummer 1-hits in de US Billboard Tropical Airplay chart, twee nominates voor de gerenommeerde Premios Juventud en Premio Lo Nuestro prijzen én vele uitverkochte shows in Latijns-Amerika: 17 november zet Rolf Sanchez Patronaat geheid in vuur en vlam.

Na zijn deelname aan Beste Zangers in 2019 gaat het hard in Nederland; single ‘Pa Olvidarte’, die hij samen met Emma Heesters uitvoert, belandt binnen drie weken in de Top 5 en bereikte de dubbele platinastatus. Met vervolgsingle ‘Más Más Más’ was hij niet langer weg te denken uit de hitlijsten, het nummer veroverde de Spotify Top 50, de Streaming Top 40, Radio 538 Top 50, de Dutch Single Top 100 en meer. Op 8 april 2022 verschijnt dan eindelijk zijn langverwachte debuutalbum ‘Mi Viaje’, waarop hij zijn persoonlijke verhaal vertelt.

Rolf Sanchez is een authentiek muziekfenomeen die zijn publiek omverblaast met hoogwaardige vocals en de dansvloer elke keer weer tot een hoogtepunt brengt. Zoals hijzelf zegt, zijn shows zijn ‘een rollercoaster vol emotie’!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: LAUF

Support

LAUF

LAUF maakt popmuziek over persoonlijke onderwerpen waar jonge mannen in het dagelijkse leven niet snel over durven te praten. Met singles als Hollywood als Door De Regen zingt hij over herkenbare onderwerpen voor elke jonge twintiger, die veel bezig zijn met relaties, vriendschappen en een weg vinden in het volwassen leven. Met zijn herkenbare stem en kwetsbare perspectieven en charisma doet hij de harten sneller kloppen van een jonge generatie vrouwen.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

... Rolf Sanchez eerder met theatershow 'Mi Aventura' door Nederland toerde?
... Rolf Sanchez deel uitmaakt van supergroep 'The Streamers'?
... Rolf Sanchez voor zijn Nederlandse carrière al succesvol was in de VS en Latijns-Amerika?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →