Grote evenementafbeelding: Verplaatst: Rob Dekay

Verplaatst: Rob Dekay

Dit evenement is verplaatst naar 30 maart 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
vr 10 dec 2021
Stage 2
€ 18,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 30 maart 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op nieuwe datum!

Rob Dekay schrijft en zingt eigenzinnige Nederlandstalige popmuziek. Zijn sound is het beste te omschrijven als soulvolle country-pop. Sterke melodielijnen zorgen met Rob’s opvallende stemgeluid voor aanstekelijke nummers.

In teksten schakelt hij moeiteloos tussen kleine en grote vraagstukken, maar altijd met de pen van een poëet. Er huist een oude ziel in het lichaam van deze dertiger. Met zijn opvallende tatoeages en hoed lijkt hij voor het podium te zijn geboren. Zijn niet-alledaagse traject is tekenend. Rob stopt op zijn vijftiende met school en gaat werken; van stratenmaker tot vuilnisman. Zijn vrije tijd gaat helemaal op aan zijn grote liefde, muziek. Dat merken ook zijn beste vrienden, die hem aansporen om volledig voor de muziek te kiezen. En zo geschiedde. In 2016 bracht hij z’n debuutalbum ‘Alles Gaat Voorbij’ uit en na een reeks singles is het dit jaar tijd voor de opvolger!


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Irene Hin

Support

Irene Hin

Irene Hin (26) slaat als songwriter een muzikale brug tussen country en bluegrass uit de jaren 60 en popmuziek uit de jaren 00. Kenmerkend zijn haar licht hese stem en frisse, autobiografische teksten.

Haar liefde voor muziek ontstond toen ze acht jaar was. Waar leeftijdsgenoten luisterden naar bekende kinderliedjes, kreeg zij geen genoeg van Johnny Cash, Dolly Parton en Tammy Wynette. Tegelijkertijd zong zij op haar slaapkamer mee met popsterren als Michael Jackson en Shakira. Jaren later, in 2015, zorgde een liefdesbreuk ervoor dat zij haar eerste liedje schreef. Wat begon als een creatieve uiting van haar gevoelens, groeide de afgelopen jaren uit tot de droom om ooit op een podium te staan met haar eigen band.

In 2021 richt Irene zich op het schrijven van Nederlandstalige popliedjes, waarin ze uitgesproken kwetsbaar durft te zijn. De eerste stap naar een tour langs alle poppodia is daarmee gezet.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

In 2021 speelde Rob Dekay Judas in The Passion.
Voor zijn eerste album uitkwam, werkte Rob samen met Dio en Akwasi.
Rob bespeelt onder andere de banjo, mandoline en ukelele.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →