Rob Acda Awards – Finale

Dé Haarlemse talentenjacht
do 14 mrt 2024
Stage 1
€ 9,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30

De finale van de Day Editie van de Rob Acda Awards 2024! Wie gaat er met de hoofdprijs vandoor en mag dit jaar Bevrijdingspop aftrappen? 

De Rob Acda Awards zijn dé professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Een competitie die het voorportaal is naar een plekje in De Popronde van Nederland en voor velen de opmaat naar een volgende stap in hun muzikale carrière. Deelnemers doen podiumervaring op, krijgen feedback van professionals, verwerven bekendheid en winnaars gaan naar huis met een prijzenpakket dat hen verder helpt in hun carrière als professioneel popmuzikant!

De deelnemers van de day editie finale worden bekend tijdens de voorrondes op 1, 8 en 15 februari.

Tijdschema (onder voorbehoud):

  • Deuren open: 19:30
  • Eerste act: 20:00
  • Jury uitslag: 00:00

Dit event wordt mede mogelijk gemaakt door: Gemeente Haarlem, Het Cultuurfonds, Het Haarlemsche Muziekfonds en J.C. Ruigrok. 

 

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →