Grote evenementafbeelding: Rob Acda Award – Voorronde 3 / Day

Rob Acda Award – Voorronde 3 / Day

Derde voorronde van Haarlemse talentencompetitie.
vr 8 apr 2022
Stage 2
€ 8,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Door de lockdown moesten de voorrondes van februari en maart verplaatst worden. Dit is de nieuwe datum, de selectie blijft gelijk aan de vorige data. Kaartkopers hebben bericht gekregen over deze nieuwe datum. We wensen alle deelnemers veel succes!

Rob Acda Award 2022 gaat weer van start en dit maal in een nieuw jasje. De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Deelnemers doen podiumervaring op, krijgen feedback van professionals, verwerven bekendheid en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket. Rob Acda Award heeft vanaf dit jaar een Day en Night editie. In de “Day” versie gaat Rob Acda Award door zo als we hem kennen met voorrondes en een finale.

Het verschil? Rob Acda Award “Day” is voor veelbelovende bands, vindingrijke popmuzikanten, the next big thing op de muziekfestivals, upcoming heavy acts, must-see singer-songwriters, en toekomstige festival-headliners! De “Night” editie verwelkomt de ambassadeurs van de nacht: producers, DJ’s, rappers, spoken word en live-electronica die het beste tot z’n recht komt in het donker, in een volgepakte club of uitzinnige festivalweide! We zijn benieuwd welk talent we dit jaar kunnen verwelkomen.

De selectie is inmiddels gemaakt, de voorrondes gaan plaats vinden op 11 maart, 1 april en 8 april. De finale Day is op 17 april, de finale Night is op 5 maart. Wees welkom! Kaarten voor voorrondes en finale zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar.

Alle deelnemers maken kans op een rijkgevuld prijzenpakket met o.a. een plek op Bevrijdingspop 2022, studiotijd in Slachthuis, repetitie- en opnametijd in Patronaat, coaching sessies en Slachthuis merchandise!

De selectie voor deze voorronde is als volgt:

Elliot Boyd
Jacob Drescher
Liz
Spetterpoep

De speelvolgorde wordt op de avond zelf bepaald door loting.

Publieksprijs:
Dit jaar kan je tijdens elke voorronde stemmen op de beste act van de avond, volgens jou! De act met de meeste publieksstemmen is verzekerd van een plek in de Finale van de Rob Acda Award (DAY) 2022! Dus het heeft echt zin om in grote getalen op de avond zelf te stemmen op jouw favoriete act. Elke persoon krijgt één stembiljet bij de ingang, choose wisely! De publiekswinnaar wordt bij de laatste voorronde bekend gemaakt.

Afbeelding voor support act: Elliot Boyd

Support

Elliot Boyd

Haarlemse singer-songwriter.
Afbeelding voor support act: Jacob Drescher

Support

Jacob Drescher

Jacob Drescher schrijft moodie indie/bedroom-pop tunes gemixt met blues, soul, lo-fi, jazz en meer.
Afbeelding voor support act: Liz

Support

Liz

Kwetsbare en eerlijke songs door de Haarlemse Liz.
Afbeelding voor support act: Spetterpoep

Support

Spetterpoep

Grindcore uit haarlemtown. niet zo heel goed maar wel gezellig.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

De Rob Acda Award bestaat al meer dan twintig jaar!
Rob Acda was een van de oprichters van Patronaat.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →