Rob Acda Award – Voorronde 2 / Day

Tweede voorronde van Haarlemse talentenwedstrijd.
vr 1 apr 2022
Stage 2
€ 8,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Vorig evenement

Door de lockdown moesten de voorrondes van februari en maart verplaatst worden. Dit is de nieuwe datum, de selectie blijft gelijk aan de vorige data. Kaartkopers hebben bericht gekregen over deze nieuwe datum. We wensen alle deelnemers veel succes!

Rob Acda Award 2022 gaat weer van start en dit maal in een nieuw jasje. De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Deelnemers doen podiumervaring op, krijgen feedback van professionals, verwerven bekendheid en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket. Rob Acda Award heeft vanaf dit jaar een Day en Night editie. In de “Day” versie gaat Rob Acda Award door zo als we hem kennen met voorrondes en een finale.

Het verschil? Rob Acda Award “Day” is voor veelbelovende bands, vindingrijke popmuzikanten, the next big thing op de muziekfestivals, upcoming heavy acts, must-see singer-songwriters, en toekomstige festival-headliners! De “Night” editie verwelkomt de ambassadeurs van de nacht: producers, DJ’s, rappers, spoken word en live-electronica die het beste tot z’n recht komt in het donker, in een volgepakte club of uitzinnige festivalweide! We zijn benieuwd welk talent we dit jaar kunnen verwelkomen.

De selectie is inmiddels gemaakt, de voorrondes gaan plaats vinden op 11 maart, 1 april en 8 april. De finale Day is op 17 april, de finale Night is op 5 maart. Wees welkom! Kaarten voor voorrondes en finale zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar.

Alle deelnemers maken kans op een rijkgevuld prijzenpakket met o.a. een plek op Bevrijdingspop 2022, studiotijd in Slachthuis, repetitie- en opnametijd in Patronaat, coaching sessies en Slachthuis merchandise!

De selectie voor deze voorronde is als volgt:

Elvira
Boycry
The Cruz
Fleebag

De speelvolgorde wordt op de avond zelf bepaald door loting.

Publieksprijs:
Dit jaar kan je tijdens elke voorronde stemmen op de beste act van de avond, volgens jou! De act met de meeste publieksstemmen is verzekerd van een plek in de Finale van de Rob Acda Award (DAY) 2022! Dus het heeft echt zin om in grote getalen op de avond zelf te stemmen op jouw favoriete act. Elke persoon krijgt één stembiljet bij de ingang, choose wisely! De publiekswinnaar wordt bij de laatste voorronde bekend gemaakt.

Afbeelding voor support act: Elvira

Support

Elvira

Het nieuwe lokale talent Elvira produceert, schrijft en zingt.
Afbeelding voor support act: Boycry

Support

Boycry

Met een melodramatische blik op de toekomst maakt dit drietal postpunk die de eenzaamheid van het digitale tijdperk probeert te begrijpen en verwoorden. Wij zijn jou gids naar een toekomst waarin je brein vastzit in de cloud. Waarin je pijn, liefde en haat via een scherm ervaart. Wij zijn je laatste beetje houvast in een toekomst waarin niets echt is. Dit alles met een flinke korrel zout, cynisme, synthesizers en catchy melodieën.
Afbeelding voor support act: The Cruz

Support

The Cruz

Extravagante over de top energie op het podium! Deze band brengt hun rock op de meest unieke manier naar het publiek tijdens live shows. Pas maar op.
Afbeelding voor support act: Fleebag

Support

Fleebag

Indie pop rechtstreeks uit -nergens minder dan- Uitgeest.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

De Rob Acda Award bestaat al meer dan twintig jaar! En is dus Patronaat erfgoed!
Rob Acda was een van de oprichters van Patronaat.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →