Rob Acda Award – Night

Talentenwedstrijd voor nachttalent uit regio Haarlem!
za 22 jan 2022
 — 
Stage 2
Deuren: 23:00
 — 
Start: 19:30
GRATIS ENTREE
GRATIS

Welkom bij de nieuwe nachteditie van de Rob Acda Award!
Let op: we beginnen de avond met de voorrondes van de Rob Acda Award “Day”. Vanaf 23:00 is de entree gratis en zullen zes Night acts zich van hun beste kant laten zien. Na alle shows wordt de Night Award uitgereikt aan de door de jury geselecteerde winnaar!

Tijdschema:
23:00 open
23:15 aanvang programma
02:00 verwacht einde & jury uitslag

Schrijf je nu in!
Via deze pagina kan men zich vanaf 25 oktober inschrijven. De voorrondes vinden plaats op de volgende data: 22 januari, 4 februari en 11 februari.
De Night editie vindt plaats in de nacht van 22 januari; dan zal ook direct de winnaar bekend worden gemaakt. De finale zal plaats vinden in Stage 1 op 13 maart.

Rob Acda Award 2022 gaat weer van start en dit maal in een nieuw jasje. De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten, producers en makers uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Deelnemers doen podiumervaring op, krijgen feedback van professionals, verwerven bekendheid en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket.

De “Night” versie waar we muzikanten willen horen die meer affiniteit hebben met de nacht en de muziek die daarbij hoort. We voelen aan dat er vraag naar is in de stad, door al het talent wat zich in de nachten laat zien, hier zien we steeds meer professionalisering rondom deze acts. Door alle aandacht op de nachtcultuur in Haarlem is dit een logische stap. We hopen veel nieuwe talenten te kunnen scouten die in de nachten kunnen spelen en willen wij deze talenten de kans geven op een award met een bijpassend prijzenpakket.

Rob Acda Award “Night” is voor veelbelovende beatmakers, rappers, toffe electronische live-acts, upcoming producers, nachtvlinders en toekomstige club & festival-headliners!
Lees hier het reglement van 2022: RAA 2022 Reglement

De line up wordt bekend gemaakt begin december!

 

 

Kom in de stemming!

Wist je dat...

.. dit de eerste editie is van de Nacht award van Rob Acda Award?
.. elke act met affiniteit voor het nachtleven zich mag aanmelden!
.. er zijn geen voorrondes. De selectie bestaat uit 6 acts, die allemaal kans maken op de Award!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →