Rob Acda Award – Voorronde 1 / Day

Eerste voorronde van Haarlemse talentenwedstrijd.
vr 11 mrt 2022
Stage 2
€ 8,00
Deuren: 19:00
Start: 19:30
Geen coronatoegangsbewijs verplicht
Vorig evenement

Door de lockdown moesten de voorrondes van februari en maart verplaatst worden. Dit is de nieuwe datum, de selectie blijft gelijk aan de vorige data. Kaartkopers hebben bericht gekregen over deze nieuwe datum. We wensen alle deelnemers veel succes!

Rob Acda Award 2022 gaat weer van start en dit maal in een nieuw jasje. De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Deelnemers doen podiumervaring op, krijgen feedback van professionals, verwerven bekendheid en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket. Rob Acda Award heeft vanaf dit jaar een Day en Night editie. In de “Day” versie gaat Rob Acda Award door zo als we hem kennen met voorrondes en een finale.

Het verschil? Rob Acda Award “Day” is voor veelbelovende bands, vindingrijke popmuzikanten, the next big thing op de muziekfestivals, upcoming heavy acts, must-see singer-songwriters, en toekomstige festival-headliners! De “Night” editie verwelkomt de ambassadeurs van de nacht: producers, DJ’s, rappers, spoken word en live-electronica die het beste tot z’n recht komt in het donker, in een volgepakte club of uitzinnige festivalweide! We zijn benieuwd welk talent we dit jaar kunnen verwelkomen.

De selectie is inmiddels gemaakt, de voorrondes gaan plaats vinden op 11 maart, 1 april en 8 april. De finale Day is op 17 april, de finale Night is op 5 maart. Wees welkom! Kaarten voor voorrondes en finale zijn nu in de voorverkoop verkrijgbaar.

Alle deelnemers maken kans op een rijkgevuld prijzenpakket met o.a. een plek op Bevrijdingspop 2022, studiotijd in Slachthuis, repetitie- en opnametijd in Patronaat, coaching sessies en Slachthuis merchandise!

De selectie voor deze voorronde is als volgt:
3 Point Landing
Kendolff
Bonna Nikki
Ellis Day

De speelvolgorde wordt op de avond zelf bepaald door loting.

Publieksprijs:
Dit jaar kan je tijdens elke voorronde stemmen op de beste act van de avond, volgens jou! De act met de meeste publieksstemmen is verzekerd van een plek in de Finale van de Rob Acda Award (DAY) 2022! Dus het heeft echt zin om in grote getalen op de avond zelf te stemmen op jouw favoriete act. Elke persoon krijgt één stembiljet bij de ingang, choose wisely! De publiekswinnaar wordt bij de laatste voorronde bekend gemaakt.

Je bent welkom! Bij dit concert verwachten we minder dan 500 bezoekers. Bij de deur vragen we niet meer om een coronatoegangsbewijs, alleen om je toegangsbewijs. Binnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden en geen mondkapje te dragen. Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden – was regelmatig je handen, blijf thuis als je klachten hebt, en als je twijfelt over je klachten, doe dan thuis een zelftest.

Afbeelding voor support act: 3 Point Landing

Support

3 Point Landing

Rustig aan doen is geen optie voor de alternatieve rockband uit Alkmaar. Riemen vast.
Afbeelding voor support act: Kendolff

Support

Kendolff

De Haarlemse rockband laat zich door van alles en nog wat inspireren. Probeer ze maar eens in een 'hokje' te stoppen!
Afbeelding voor support act: Bonna Nikki

Support

Bonna Nikki

BONNA NIKKI is het solo project van Samuel Prins. Hij mixt moeiteloos indie en pop met vrolijke afropop geïnspireerde melodieën en ritmes.
Afbeelding voor support act: Ellis Day

Support

Ellis Day

Vanavond ook op het podium te horen, de dreamrock van Ellis Day.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Door de pandemie moesten we de voorrondes allemaal verplaatsen naar maart en april!
De Rob Acda Award bestaat al meer dan twintig jaar. Patronaat erfgoed dus!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →