Rob Acda Award – Night

Finale van de Rob Acda Award Night editie
za 5 mrt 2022
Stage 3
Deuren: 19:00
Start: 19:30
GRATIS

Dit is de nieuwe datum voor het evenement van 22 januari 2022. Entree is gratis. Let op: de tijden zijn vervroegd!

Welkom bij de nieuwe nachteditie van de Rob Acda Award! Vanaf 19:00 is de entree gratis en zullen zes Night acts zich van hun beste kant laten zien. Na alle shows wordt de Night Award uitgereikt aan de door de jury geselecteerde winnaar!

Tijdschema:
19:00 open
19:30 aanvang eerste act
00:00 verwacht einde

Rob Acda Award 2022 gaat weer van start en dit maal in een nieuw jasje. De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten, producers en makers uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Deelnemers doen podiumervaring op, krijgen feedback van professionals, verwerven bekendheid en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket.

De “Night” versie waar we muzikanten willen horen die meer affiniteit hebben met de nacht en de muziek die daarbij hoort. We voelen aan dat er vraag naar is in de stad, door al het talent wat zich in de nachten laat zien, hier zien we steeds meer professionalisering rondom deze acts. Door alle aandacht op de nachtcultuur in Haarlem is dit een logische stap. We hopen veel nieuwe talenten te kunnen scouten die in de nachten kunnen spelen en willen wij deze talenten de kans geven op een award met een bijpassend prijzenpakket.

Rob Acda Award “Night” is voor veelbelovende beatmakers, rappers, toffe electronische live-acts, upcoming producers, nachtvlinders en toekomstige club & festival-headliners!

Line-up:
Lowaddictsoundsystem
Phil Meds
KVBA
Nat Francis
Stinz
Retrouve

Lowaddictssoundsystem

Support

Lowaddictssoundsystem

Een sterke, warme electronica act die zich beweegt tussen house, pop en trip-hop.
Phil Meds

Support

Phil Meds

Muziek is medicatie; de beste heler van emotionele schade. Vanuit deze filosofie maakt rapper, producer, spoken word-artiest en tekstschrijver Phil MEDS zijn kunst.
KVBA

Support

KVBA

KVBA is een meertalige rapper die moeiteloos van Engels, naar Nederlands en dan plotseling naar Pools weet te schakelen. Zijn kracht zit hem in goede articulatie en delivery.
Nat Francis

Support

Nat Francis

Nat Francis is een Britse hiphop en r&b artiest die woonachtig is in Haarlem. De Britse tongval hoor je goed terug in zijn on point tracks. En als hij op het podium staat, kan je niet om hem heen.
Stinz

Support

Stinz

Stinz levert vlijmscherpe teksten op in je face beats.
Retrouve

Support

Retrouve

Probeer maar eens stil te blijven staan op de opzwepende electronica van Retrouve.

Wist je dat...

Dit is de eerste keer dat er een Night editie is, speciaal voor acts in de nacht!
De winnaar wint o.a. shows in Patronaat, studio tijd, en meer!
De nachteditie focust op acts die de nachtcultuur van Haarlem vertegenwoordigen!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →