Grote evenementafbeelding: Rob Acda Award – Night

Rob Acda Award – Night

Finale van de Rob Acda Award Night editie
za 5 mrt 2022
Stage 3
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Geen coronatoegangsbewijs verplicht
Vorig evenement

Welkom bij de nieuwe nachteditie van de Rob Acda Award! Vanaf 20:00 is de entree gratis en zullen zes Night acts zich van hun beste kant laten zien. Na alle shows wordt de Night Award uitgereikt aan de door de jury geselecteerde winnaar!

Update: helaas zijn Stinz en Retrouve verhinderd om te komen spelen. Zij hebben last-minute moeten annuleren.

Rob Acda Award 2022 gaat weer van start en dit maal in een nieuw jasje. De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten, producers en makers uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om de volgende stap te zetten in hun muzikale carrière. Deelnemers doen podiumervaring op, krijgen feedback van professionals, verwerven bekendheid en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket.

De “Night” versie waar we muzikanten willen horen die meer affiniteit hebben met de nacht en de muziek die daarbij hoort. We voelen aan dat er vraag naar is in de stad, door al het talent wat zich in de nachten laat zien, hier zien we steeds meer professionalisering rondom deze acts. Door alle aandacht op de nachtcultuur in Haarlem is dit een logische stap. We hopen veel nieuwe talenten te kunnen scouten die in de nachten kunnen spelen en willen wij deze talenten de kans geven op een award met een bijpassend prijzenpakket.

Rob Acda Award “Night” is voor veelbelovende beatmakers, rappers, toffe electronische live-acts, upcoming producers, nachtvlinders en toekomstige club & festival-headliners!

Schema:
20:00 open
20:30 – 20:50 LowaddictsSoundsystem
21:05 – 21:25 phil_meds
21:40 – 22:00 KVBA
22:15 – 22:35 Nat Francis
22:40 – 23:00 Juryoverleg
23:00 uiterlijk de uitslag en prijsuitreiking!

De winnaar gaat naar huis met…
De eerste Rob Acda Award NIGHT Award, twee gratis repetities van 3 uur in Oefenruimtecomplex Slachthuis in Haarlem, 1 optreden tijdens de finale van Rob Acda Award DAY, 1 video- of photoshoot in Patronaat van een professionele fotograaf, en een live-show op één van de Patronaat festivals in 2022!

Je bent welkom! Bij dit concert verwachten we minder dan 500 bezoekers. Bij de deur vragen we niet meer om een coronatoegangsbewijs, alleen om je toegangsbewijs. Binnen hoef je geen 1,5 meter afstand te houden en geen mondkapje te dragen. Wel vragen we je om je aan de basisregels te houden – was regelmatig je handen, blijf thuis als je klachten hebt, en als je twijfelt over je klachten, doe dan thuis een zelftest.

Afbeelding voor support act: Lowaddictssoundsystem

Support

Lowaddictssoundsystem

Een sterke, warme electronica act die zich beweegt tussen house, pop en trip-hop.
Afbeelding voor support act: Phil Meds

Support

Phil Meds

Muziek is medicatie; de beste heler van emotionele schade. Vanuit deze filosofie maakt rapper, producer, spoken word-artiest en tekstschrijver Phil MEDS zijn kunst.
Afbeelding voor support act: KVBA

Support

KVBA

KVBA is een meertalige rapper die moeiteloos van Engels, naar Nederlands en dan plotseling naar Pools weet te schakelen. Zijn kracht zit hem in goede articulatie en delivery.
Afbeelding voor support act: Nat Francis

Support

Nat Francis

Nat Francis is een Britse hiphop en r&b artiest die woonachtig is in Haarlem. De Britse tongval hoor je goed terug in zijn on point tracks. En als hij op het podium staat, kan je niet om hem heen.

Wist je dat...

Dit is de eerste keer dat er een Night editie is, speciaal voor acts in de nacht!
De winnaar wint o.a. shows in Patronaat, studio tijd, en meer!
De nachteditie focust op acts die de nachtcultuur van Haarlem vertegenwoordigen!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →