Rob Acda Award 2023 Finale

Wie gaat er naar huis als de grote winnaar van de Haarlemse muziekprijs?
zo 12 mrt 2023
Stage 1
€ 9,50
Deuren: 19:30

De bloedstollende finale van de Day edities van de Rob Acda Award 2023! Welke kandidaten nemen het tegen elkaar op en wie gaat er vandoor met de Award of de publieksprijs? Kom kijken om de acts aan te moedigen, of om gewoon een geweldige indruk te krijgen van al het talent uit de regio!

De Rob Acda Award is een professionele muzikale competitie voor veelbelovende muzikanten uit Haarlem en omstreken. Door deel te nemen aan de competitie krijgen muzikanten de kans om hun muzikale carrière een boost te geven: zij doen podiumervaring op, ontvangen tips en feedback van professionals en gaan potentieel naar huis met een rijk gevuld prijzenpakket met onder andere het kunnen opnemen van een eigen single en een optreden op Bevrijdingspop.

Deze avond zal de grote finale zijn van de Rob Acda Award Day editie. Tijdens deze avond zullen veelbelovende bands, vindingrijke popmuzikanten, the next big thing op de muziekfestivals, upcoming heavy acts, must-see singer-songwriters, en toekomstige festival-headliners het podium nemen.

De finalisten zijn nader te bepalen: de jurywinnaar van elke voorronde en de publiekswinnaar zullen deze avond strijden om die grote prijs. Daarnaast zal de Rob Acda Award Night winnaar optreden.
Programma:
19:30 – deuren open
20:00 – aanvang eerste
23:30 – jury-uitslag

De Rob Acda Award wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Haarlem, Prins Bernard Cultuurfonds, Het Haarlemsche Muziekfonds, Showrent, Sounds Haarlem en Alphenaar Muziekhandel.

Wist je dat...

... Joshua Nolet van Chef’Special met zijn eerdere band Funk’Abilities ooit de Rob Acda Award heeft gewonnen?
... Rob Acda de eerste programmeur was van Patronaat en dat deze wedstrijd een eerbetoon is aan zijn visie op de muziek? Hij was een persoon met een vrij uitgesproken mening en zat vol ideeën en idealen over popmuziek.
... de Rob Acda Award bestaat al sinds 1995? Dit jaar organiseert Patronaat alweer de 26e editie van de wedstrijd.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →