Grote evenementafbeelding: RISE | Deya Dova + YAIMA + Lucid Yin

RISE | Deya Dova + YAIMA + Lucid Yin

Urban gathering van de tribe
vr 21 jul 2023
Stage 2
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

Bereid je maar vast voor op een muzikale reis naar je innerlijke zelf tijdens een avond vol spiritualiteit, emoties, celebrations en extase. Dans samen, heel samen en kom tot elkaar om creatieve vrijheid te uiten met artiesten als Deya Dova, YAIMA en Lucid Lin.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Deya Dova

Support

Deya Dova

Deya Dova is een internationale artiest, mystiek en vooruitziend, met songs die klinken als nieuwe mythes en bol staan van thema’s als hoop en empowerment. Samen met haar man Hamilton Barnett weet Deya eeuwenoude songs te verweven met moderne Global Bass. Een extatische, primaire beleving die het publiek tot in de ziel weet te raken.
Afbeelding voor support act: YAIMA

Support

YAIMA

YAIMA bestaat uit multi-instrumentalist en producer Masaru Higasa en vocalist Pepper Proud en hun muziek wordt vaak omschreven als tijdloos en foutloos. Dat heeft het duo vooral te danken aan de balans die ze hebben gevonden tussen mannelijke en vrouwelijke uitingen. Geïnspireerd door de natuur maken ze gebruik van organische ritmes en een allesoverstijgende productie.
Afbeelding voor support act: Lucid Yin

Support

Lucid Yin

Lucid Yin geeft een stem aan de kwetsbare aarde door inspiratie te vinden in de oceaan van het onbewuste. Denk aan spirituele songwriting maar dan next level door het combineren van wereld-, folk- en helende muziek. Harmonieuze zang, organische geluiden en een twist van oriëntaalse ritmes maken het geheel compleet.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →