Reggae Vibrations at the beach • Woodstock69

Zomerse tunes aan het strand
wo 27 jul 2022
Woodstock 69
Deuren: 18:00

Deze zomer gaan we het strand weer op! Patronaat presenteert op woensdag 27 juli samen met Woodstock69 Live: Reggae Vibrations at the beach.

Voor de zevende keer op rij tovert Reggae Vibrations het strand van Woodstock69 om tot zomers paradijs met niks anders dan de fijnste reggae tunes, zand tussen je tenen, zonnestralen en good vibes. Muziek van o.a. Tuff Sound Band, Shiwa , Miriam Simone en de Reggae Vibrations DJ Crew garanderen een editie zó zomers dat je zou denken op een tropisch eiland te zijn.

Natuurlijk werkt Reggae Vibrations, zoals je van ze mag verwachten, nauw samen met de keuken om een bijzonder en spraakmakend menu samen te stellen. Want wat is er belangrijker in het leven dan liefde, muziek en goed eten? Juist, helemaal niks.

Benieuwd naar de line-up? Lees snel door!

Extra informatie
Dit evenement is gratis toegankelijk en vindt plaats bij Woodstock69 in Bloemendaal.

Tuff Sound Band

Support

Tuff Sound Band

Tuff Sound Band speelt internationaal voor onder andere Queen Omega, Cali P, Shiwa en Rapha Pico. Individueel hebben de muzikanten talloze projecten lopen, maar voor Tuff Sound Band blijven de onvervalste reggae-artiesten altijd samen komen.
Shiwa

Support

Shiwa

Shiwa is een nieuwe, veelbelovende artiest in de Europese reggae & dancehall scene. Zijn muzikale inspiratie is hecht verweven met zijn Surinaams-Hindoestaanse roots. In zijn catchy nummers zijn invloeden te horen van Indiase klassieke muziek en hiphop.

Support

Empress Miriam Simone

Empress Miriam Simone is een veelbelovende reggaezangeres en radio-dj uit Nederland met Surinaamse roots. Ze begon al op jonge leeftijd met zingen en werd beïnvloed door o.a. Mary J. Blige, Sade en Aretha Franklin. Sinds 2009 focust ze zich echter volledig op reggae en heeft sindsdien diverse singles, mixtapes en EP’s uitgebracht.

Support

Reggae Vibrations DJ Crew

De DJ's van Reggae Vibrations zijn stuk voor stuk grootheden in de scene, dus wat een geluk dat je ze hier állemaal te zien en horen krijgt! Spitfire, Maura V, Ras Sjamaan en Don Fayaaz leggen de lekkerste platen om jou aan het dansen en genieten te houden.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →