Grote evenementafbeelding: Reggae Cafe: The Herbalistband

Reggae Cafe: The Herbalistband

Funky ritmes en harmonieuze botsingen bij Reggae Café!
zo 22 okt 2023
Stage 3
Deuren: 15:30
Start: 16:15
Vorig evenement

Het is weer tijd voor een nieuwe editie Reggae Café! Zondag 22 oktober brengt The Herbalistband heerlijke grooves en funky ritmes om je vrije dag zo ontspannen mogelijk door te brengen.

The Herbalistband staat onder leiding van producer en gitarist Meck, die populaire ritmes en melodieën opnieuw benadert en zo een frisse wind door de reggae scene laat waaien. Met de getalenteerde Miss Glenni Rose op de vocalen en een minstens zo goede band er omheen, mengt The Herbalistband het beste uit de reggae muziekkoffer voor jouw zondagmiddag.

DJ Reggae Barbie draait voor en na de band de beste reggae tunes voor je.

Extra informatie
Reggae Café is gratis te bezoeken en onderdeel van Patronaat Zoca Flavor; het nieuwe programma waarbij je twee keer per maand grensoverstijgende muziek en culturen ontdekt in Patronaat.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFondsFonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →