Reggae Cafe: King Smo

powervolle rootsrock reggae music met Surinaamse invloeden
zo 9 okt 2022
Stage 3
Deuren: 15:00
Start: 16:30
GRATIS

Elke maand krijgen nieuwe en veelbelovende reggae acts de kans om op het podium van Patronaat te stralen, met muzikale omlijsting van de beste lokale DJ’s. Met dit seizoen een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden, en een mix van unplugged concerten, onze favoriete resident dj’s en energieke liveshows.

King Smo is een reggaeband uit Amsterdam en Haarlem. Na optredens op Kwaku, Zeeburg en Houtfestival staat de band tijdens Reggae Cafe in Patronaat! Naast eigen werk speel King Smo ook covers, natuurlijk allemaal in roots/dub/reggaestijl. Er kan dus lekker gedanst worden. Ras Tariq van Jah Mission Sound verzorgt de muzikale omlijsting van het event!

Wij zijn een reggaeband uit Amsterdam en Haarlem opgericht in 2005 door de bassist en drummer die al enkele jaren reggaemuziek maakte d.m.v. opnames en computer. Na wat wisselingen in de band gingen we steady v.a. 2010. Optredens op diverse festivals (Kwaku, Zeeburg, Houtfestival) en zaaltjes volgden. In 2018 verliet onze gitarist en moesten we op zoek! Na 3 jaar eindelijk een goede vervanging gevonden. Na een jaar repeteren zijn we er weer helemaal klaar voor. Naast eigen werk spelen we ook enkele covers, alle in roots/dub/reggae stijl.

Tijdens dit Reggae Cafe zijn er heerlijke Surinaamse vega snacks te verkrijgen bij Ital Journey Catering!

Voorafgaand aan het Reggae Cafe is er om 13:30 een anderhalf uur durende wandeling door de stad. Tijdens deze stadswandeling Sporen van Slavernij vertellen de gidsen Maya Mutlu en Yoshina Davelaar je meer over het Haarlemse slavernijverleden en de locaties die hieraan verbonden zijn.
Deelname is gratis, aanmelden is noodzakelijk via: info@reggaemovement.nl
—————————————-
Reggae Café valt onder het project Haarlem On Stage en wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem, Rabobank, Haarlems Muziekfonds, Fonds Podiumkunsten.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →