Grote evenementafbeelding: Reggae Cafe: Verse Ital

Reggae Cafe: Verse Ital

Patronaat Zoca Flavor presenteert een nieuwe editie van Reggae Café!
zo 7 Mei 2023
Stage 3
Deuren: 16:00
Start: 17:00
End: 19:00
Vorig evenement

Elke maand krijgen nieuwe en veelbelovende reggae acts de kans om op het podium van Patronaat te stralen, met muzikale omlijsting van de beste lokale DJ’s. Met dit seizoen een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden, en een mix van unplugged concerten, onze favoriete resident dj’s en energieke liveshows.

Uit Trinidad en Tobago komt Verse Ital die al tijdens zijn jeugd in aanraking kwam met muzikale legendes als Lord Kitchener, Michael Jackson en Buju Banton. Als hij vervolgens ook nog Rastafari ontdekt in tijdelijke woonplaats Philadelphia wil hij nog maar één ding: reggae maken. Inmiddels woont de veelzijdige muzikant in Nederland en is hij een graag geziene gast op Zwarte Cross en het Duitse festival Ruhr Reggae Summer. Nu komt hij met de songs van zijn laatste album ‘100% Roots’ naar Haarlem.

Extra informatie
Reggae Café is gratis te bezoeken en onderdeel van Patronaat Zoca Flavor; het nieuwe programma waarbij je twee keer per maand grensoverstijgende muziek en culturen ontdekt in Patronaat.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFondsFonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem, Prins Bernhard Cultuurfonds en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →