Grote evenementafbeelding: Reggae Cafe: Gelukzoekers, Kingston Kwartet

Reggae Cafe: Gelukzoekers, Kingston Kwartet

Nederlandstalige pop/reggae met maatschappij kritische teksten & eigenzinnige instrumentale versies van reggae, jazz en soul krakers
zo 13 nov 2022
Stage 3
Deuren: 15:00
Start: 16:00
End: 19:30
Vorig evenement

Elke maand krijgen nieuwe en veelbelovende reggae acts de kans om op het podium van Patronaat te stralen, met muzikale omlijsting van de beste lokale DJ’s.

Gelukzoekers
In Rotterdam en omgeving is geen band te vinden met een grotere geluksmissie dan de Gelukzoekers. Ze maken Nederlandstalige pop/reggae met maatschappij kritische teksten verwerkt in een vrolijke noot. Met als doel, het promoten van geborgenheid, gezelligheid, wijsheid en veiligheid.

Kingston Kwartet
De liefde voor reggae en jazz is wat deze 4 doorgewinterde muzikanten bij elkaar bracht.
Dat resulteerde in spannende, muzikale, eigenzinnige instrumentale versies van reggae, jazz en soul krakers, passievol gebracht met liefde voor de Jamaicaanse sound.
Kingston Kwartet laat de wereld opnieuw kennis maken met de vaak vergeten jazz-kant van reggae!

DJ Robadope Ro veteraan in de Nederlandse dj cultuur maar nog even fris als in zijn Gotcha en Kraak & Smaak jaren draait voor en na de bands de lekkerste reggae tunes.
—————————————-
Reggae Café valt onder het project Haarlem On Stage en wordt mede mogelijk gemaakt door het VSB Fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds, Gemeente Haarlem, Rabobank, Haarlems Muziekfonds, Fonds Podiumkunsten.

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

" width="100%" height="352" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media">

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →