Grote evenementafbeelding: Reggae Cafe: Consciousness

Reggae Cafe: Consciousness

Patronaat Zoca Flavor presenteert een nieuwe editie van Reggae Café!
zo 2 apr 2023
Stage 3
Deuren: 15:00
Start: 16:15
Vorig evenement

Elke maand krijgen nieuwe en veelbelovende reggae acts de kans om op het podium van Patronaat te stralen, met muzikale omlijsting van de beste lokale DJ’s. Met dit seizoen een aantal nieuwe gezichten en oude bekenden, en een mix van unplugged concerten, onze favoriete resident dj’s en energieke liveshows.

Deze keer is het de beurt aan Consciousness, een steengoede reggaeband die al sinds halverwege de jaren ’90 op de Nederlandse podia met een traditionele mix van roots reggae, waarmee ze het publiek altijd aan het dansen krijgen. Het is een buitenkansje om de band te zien optreden, want dat gebeurt niet zo vaak, aangezien de bandleden artiesten begeleiden zoals U-Brown, Marcia Griffiths, Kenny B en Raphael.

Extra informatie
Reggae Café is gratis te bezoeken en onderdeel van Patronaat Zoca Flavor; het nieuwe programma waarbij je twee keer per maand grensoverstijgende muziek en culturen ontdekt in Patronaat.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFondsFonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.


Bezoek de website

Support

𝐒𝐢𝐬𝐭𝐚 𝐒𝐨𝐮𝐥𝐣𝐚𝐡

𝐒𝐢𝐬𝐭𝐚 𝐒𝐨𝐮𝐥𝐣𝐚𝐡⁣ brengt een lekkere dansbare reggae/dancehall mix zodat je de energie van de avond goed vast kunt houden.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →