Grote evenementafbeelding: Reggae Cafe: Salute to the legends

Reggae Cafe: Salute to the legends

Zoca Flavor presents...
zo 10 dec 2023
Stage 3
Deuren: 15:30
Start: 16:00
Vorig evenement

House of Meddy & Reggae Movement presenteren den uniek eerbetoon aan de legendarische artiesten die de reggaemuziek hebben gevormd. Heights Meditation, Bagjuice en Rebel Jam nemen je mee op een muzikale reis langs hun inspiratiebronnen en spelen daarnaast ook hun eigen hits. Een gratis avondvullend programma waarbij alles is doordrenkt van de krachtige boodschappen van eenheid, peace & love. DJ Empress Messenjah zorgt voor de muzikale omlijsting van de avond.

Zoca Flavor
Patronaat Zoca Flavor presenteert twee keer per maand een verrassend, muzikaal divers programma in Stage 3. Van afro tot Anatolische funk, latin tot reggae en dancehall. Elke editie staat in het teken van barstende energie.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Afbeelding voor support act: Rebel Jam

Support

Rebel Jam

Afbeelding voor support act: Heights Meditation

Support

Heights Meditation

Rechtstreeks uit Amsterdam creëert Heights Meditation reggae met dub, ska, hiphop, dancehall en Surinaamse invloeden. Het creëren van positieve, aanstekelijke en energieke muziek zorgt altijd voor goede en feestelijke vibes. Onafhankelijk en zonder media-aandacht leidden hun energieke live-optredens tot een groter publiek en een grotere fanbase. In korte tijd groeide Heights Meditation uit tot een van de meest succesvolle underground reggaebands van de Benelux. Van festivals als Afro Latino, Zwarte Cross, Reggea Lake en Kwaku Summer Festival tot gezellige straatfeesten. Van zalen als Ahoy, Tivoli en Oosterpoort tot kleine clubs. Een Heights Meditation-show is een mix van eigen materiaal met klassiekers.
Afbeelding voor support act: Bagjuice

Support

Bagjuice

Bagjuice houdt van goede reggae muziek. Daarom maken ze diepe dub, soliede steppers en rockende rub-a-dub. Bagjuice komt origineel met een eigen sound en tekst, die relevant zijn in de 21e eeuw. Bagjuice staat bekend om hun energieke live shows waarbij vocalen en instrumenten live gedubd worden met echo en reverb fx. Die shows hebben ze gegeven op legendarische plekken als Patronaat, OCCII, Ruigoord, Woodstock en tijdens toonaangevende festivals als Wildeburg, Mañana Mañana, Bevrijdingspop Haarlem en Samosir Music International (Indonesië). In 2014 kwam de eerste release 'Last Night' uit op 7” vinyl en digitaal, gevold in de jaren daarna door twee ep's ('self-titled' in 2015 en 'Safe & Sound' in 2017) en twee singles ('Speak Of Love' en 'Picture Yourself' in 2020). Naast deze release heeft Bagjuice ook een goed aantal (live) videos uitgebracht. De laatste video is van het nummer 'Get Away' (2021), dat ook samen met de dub versie 'Dub Away' als single is uitgebracht.

Kom in de stemming!

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →