Grote evenementafbeelding: Record Store Day Afterparty

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Record Store Day Afterparty

Na een hele dag plaatjes zoeken afteren in Patronaat!
za 20 apr 2024
Stage 2
€ 18,00
Deuren: 19:30
Start: 19:30

Sluit Record Store Day af in Patronaat met optredens van de drie upcoming Nederlandse acts van dit moment tijdens de officiële afterparty van Record Store Day! Vanaf 19:30u zijn er liveshows van M.Lucky, Fiep en POM, terwijl KINK-dj Stefan Koren na de shows nog plaatjes draait. Ook is Sounds Haarlem aanwezig met een pop-up store met daar de RSD releaseas van de optredende artiesten, merchandise en andere platen.


Bezoek de website

Extra informatie
• Vanaf 3 dagen voor de show ontvangen kaartkopers een uitgebreide mail met alle relevante bezoekersinformatie, inclusief het tijdschema.
• Patronaat accepteert alleen betalingen met pin. Bekijk hier alle betaalopties.
• Voor meer informatie over veilige aan- en doorverkoop van je tickets, locker verhuur, de bereikbaarheid en toegankelijkheid van Patronaat, klik hier.

Afbeelding voor support act: M. Lucky

Support

M. Lucky

M. Lucky wil vieren dat er zoveel is. Het lichte en het zware. Het echte. Deze Roedelmoeder neemt je bij de hand om alle schoonheden die ze vindt te laten zien. Haar nieuwste muziek noemt ze liefkozend Kwispelpop en barst van de lenteachtige energie. Er staan niet alleen maar speelse bangers op het aanstaande album. Haar gulle anthems bieden zachtheid en vertrouwen aan iedereen die het horen wil.
M. Lucky weet dat het onmogelijk is om voor een publiek te liegen. Ze is op zoek naar echte verbinding door zichzelf elke keer dat ze het podium betreedt, in gevaar te brengen. M. Lucky en haar bandleden – haar vleugels – beloven hun volledige aandacht te geven aan iedereen om hen heen. In december 2022 verscheen de debuutplaat Gentlewoman. Deze werd lovend ontvangen door OOR: “Gentlewoman is, met afstand, de mooiste plaat van Nederlandse bodem die ik dit jaar hoorde.” Het album werd verder geprezen in Lust For Life, de Volkskrant, Het Parool, Elle, Numéro en op Radio2.
Afbeelding voor support act: Fiep

Support

Fiep

Van post punky praatzang tot… FIEP indie noemen doet onvoldoende recht aan het vernuft, de fantasie en ‘catchiness’ van de songs. FIEP maakt energieke, eigenzinnige indie-pop songs met een bite. Op het podium brengt de 5-koppige band dit samen tot een krachtige en opvallende live performance.

Na een succesvolle Popronde als OOR-talent in 2022, werd FIEP geboekt voor een optreden op ESNS ’23. In maart 2023 bracht zij haar debuut-EP ’77 Stokes Croft’ uit. Gedurende de daaropvolgende zomer speelde FIEP op vele festivals, waaronder Paaspop, Bospop en Into The Woods. Met de lancering van nieuwe singles als ‘R U Reading’ en ‘My Birthday Party’ begint FIEP aan nieuw hoofdstuk, dat samengaat met een exclusieve vinyl release op Record Store Day 2024.
Afbeelding voor support act: POM

Support

POM

POM bewijst dat rauwe muziek prima te combineren valt met een vrolijke energieke sfeer. De Amsterdamse band heeft zich laten inspireren door Britpop, punk en garagerock en creëert daar mee een eigen geluid dat het best te beschrijven is als fuzzpop. POM laat meerdere gewaagde combinaties zien in zowel hun stuiterende liveshows als in de studio. Zo was eerder al de contrasterende thematiek van herkenbare situaties uit het dagelijks leven tot absurde fantasie terug te zien in geluid en tekst. POM’s debuutalbum ‘We Were Girls Together’ beschrijft het pad naar volwassenheid en de zoektocht naar een eigen identiteit op een speelse manier.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →