Grote evenementafbeelding: Raymond van het Groenewoud • Caprera

Raymond van het Groenewoud • Caprera

Nederlandse Belg die uit zijn vijftig jaar omspannende oeuvre speelt
vr 14 jun 2024
Caprera
€ 33,50
Deuren: 19:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Raymond van het Groenewoud is niet alleen zanger, gitarist en pianist, die zowel kan rocken als romantische ballads kan zingen, maar hij is ook een ingenieuze tekstdichter. Op vrijdag 14 juni presenteren Patronaat en Openluchttheater Caprera deze kunstenaar in Bloemendaal.

Raymond en zijn band zullen oud en nieuw werk uit zijn vijftig jaar omspannende oeuvre spelen. De Belg is niet alleen zanger gitarist en pianist die kan rocken én romantische ballads zingen maar hij is ook een even ingenieuze als geestige tekstdichter. Als een ware entertainer bespeelt hij zijn publiek dat uit volle borst meezingt met zijn bekende hits uit het verleden. Of blijft het muisstil als hij een van zijn bekende ballads inzet. Ook met zijn nieuwere repertoire behoudt hij ieders aandacht.

Extra informatie
Dit concert vindt plaats in Openluchttheater Caprera en heeft vrije plaatskeuze. Adres: Hoge Duin en Daalseweg 2, Bloemendaal. Je ontvangt enkele dagen voor het concert een servicemail met daarin alle belangrijke informatie over je bezoek.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

… de muzikant in Brussel geboren is maar twee Nederlandse ouders heeft?
… hij in zijn jeugd nog twee jaar in Amsterdam gewoond heeft?
… zijn hit ‘Meisjes’ nog een van de populairste Vlaamse rocknummers is?
… hij in 2022 ter afsluiting van de Gentse feesten een concert gaf van bijna acht uur?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →