Rats On Rafts + Nouveau Vélo

Kroonjuweel van de Rotterdamse postpunk underground
do 2 jun 2022
Stage 2
€ 16,50
Deuren: 20:00
Start: 20:30
Vorig evenement

Met Rats On Rafts komt het kroonjuweel van de Rotterdamse postpunk underground naar Haarlem. De groep heeft op eerder dit jaar het nieuwe album getiteld ‘Excerpts From Chapter 3: The Mind Runs A Net Of Rabbit Paths’ uitgegeven en staat nu weer te trappellen om de clubs door heel het land te bestormen.

Het psychedelische post-punk conceptalbum, een muzikale cyclus, is in zowel binnen- als buitenland goed opgepakt. Het Nederlandse muziekblad OOR noemde het album het “Magnum Opus” van de band waar het Britse The Quietus concludeerde “This is a brilliant record”.

Rats On Rafts debuteert in 2011 met het pakkende new wave album ‘The Moon Is Big’. Vanaf die plaat volgen er succesvolle samenwerkingen met het Britse Fire Records en het Nederlandse indie-gezelschap De Kift, shows op prestigieuze festivals als Reeperbahn en Glastonbury en een tour met Franz Ferdinand in Japan die een diepe indruk achterlaat. Daarvan is de gloednieuwe single ‘Osaka’ het resultaat. Een song die direct verwerkt is in de altijd indrukwekkende liveshow.


Bezoek de website
Afbeelding voor support act: Nouveau Vélo

Support

Nouveau Vélo

Nouveau Vélo wordt vaak beschreven als het Nederlandse antwoord op R.E.M., Orange Juice en Real Estate, maar stiekem sijpelen er meerdere stijlen door de onmiskenbare jangle pop. Of het gezelschap nu een puntige punksong aftikt of flirt met warme alt.country, Nouveau Vélo klinkt onherroepelijk als zichzelf.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Rats On Rafts een film heeft gemaakt voor het nieuwe album Excerpts From Chapter 3, getiteld Visions Of Chapter 3.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →