Grote evenementafbeelding: Verplaatst: RANI – Patronaat Hiphop presents

Verplaatst: RANI – Patronaat Hiphop presents

Dit evenement is verplaatst naar 6 mei 2022. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
wo 22 dec 2021
Stage 2
€ 12,50
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Helaas kan dit evenement vanwege de huidige coronamaatregelen niet doorgaan en is daarom verplaatst naar 6 mei 2022. Gekochte kaarten blijven uiteraard geldig, alle kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht van Patronaat. We hopen jullie te zien op 6 mei 2022!

Het Stage 1,5 concert van Rani op 15 mei2021 is uitgesteld en zal nu plaatsvinden op woensdag 22 december 2021. De locatie en de aanvangstijden blijven hetzelfde. Bovendien gaan we uit van een show in “normale” setting. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe datum. e-Ticketkopers ontvangen een e-mail met meer informatie. We verzoeken bezoekers om niet telefonisch of per e-mail om meer informatie te vragen.

Na een spurt van bekendheid te hebben opgedaan door vocals te verzorgen op de vrolijke monsterhit Post Malone met Sam Feldt, is het nu tijd voor RANI om haar eigen materiaal te presenteren. Post Malone denderde wereldwijd door de speakers en zo maakten miljoenen mensen kennis met RANI haar stemgeluid. Na dit grote succes bracht RANI afgelopen oktober haar debuutsingle ‘Love Fot Me’ en EP3 uit. Anders dan je misschien zou verwachten zingt ze op haar eigen tracks over relatie struggles en alles wat daarbij komt kijken. De basis voor RANI is soul en r&b, maar tegelijkertijd zijn de tracks op haar tot nu toe uitgebrachte EP’s een kolkende mix aan genres. RANI haar muziek is hoorbaar geïnspireerd door artiesten en groepen als Destiny’s Child, HER, Lauryn Hill en Stevie Wonder, maar weet zeer goed haar eigen smoel te behouden in haar tracks. Deze avond speelt ze een show in anderhalve meter setting met band!

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →