Grote evenementafbeelding: Afgelast: RANI

Afgelast: RANI

Dit evenement is helaas geannuleerd. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
vr 6 Mei 2022
Stage 3
€ 12,50
Deuren: 20:00
Start: 20:00

Helaas is dit evenement (eerdere data 15 mei, 22 december 2021) vanwege de huidige coronamaatregelen, gewijzigde plannen voor 2022 en onzekerheid over het tourschema definitief is afgelast. Er komt op dit moment helaas geen vervangende datum. Kaartkopers hebben bericht gekregen over restitutie van het ticketgeld.

Na een spurt van bekendheid te hebben opgedaan door vocals te verzorgen op de vrolijke monsterhit ‘Post Malone’ van Sam Feldt, is het nu tijd voor RANI om haar eigen materiaal te presenteren.

‘Post Malone’ denderde wereldwijd door de speakers en zo maakten miljoenen mensen kennis met RANI haar stemgeluid. Na dit grote succes bracht RANI afgelopen oktober haar debuutsingle ‘Love Fot Me’ en EP3 uit. Anders dan je misschien zou verwachten zingt ze op haar eigen tracks over relatie struggles en alles wat daarbij komt kijken. De basis voor RANI is soul en r&b, maar tegelijkertijd zijn de tracks op haar tot nu toe uitgebrachte EP’s een kolkende mix aan genres. RANI haar muziek is hoorbaar geïnspireerd door artiesten en groepen als Destiny’s Child, HER, Lauryn Hill en Stevie Wonder, maar weet zeer goed haar eigen smoel te behouden in haar tracks. Deze avond speelt ze een show in anderhalve meter setting met band!

Extra informatie
Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Wist je dat...

RANI brak internationaal door met de hit 'Post Malone' van Sam Feldt.
RANI zong ook mee op David Guetta's 'Get Together' uit 2021.
RANI komt oorspronkelijk uit Hilversum.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →