Grote evenementafbeelding: Queer Cafe: Silent Disco

Queer Cafe: Silent Disco

Meezingen en -dansen op disco, rock, latin, pop, reggae, funk, soul en dance
zo 14 apr 2024
Stage 3
Deuren: 15:00
Start: 15:30
Vorig evenement

Kom dansen op disco, house, latin en pop bij de spetterende Silent Disco editie van Queer Cafe! Schakel met het grootste gemak tussen meerdere kanalen tjokvol de grootste hits, beste guilty pleasures en lekkere dansnummers van de DJ’s Guzz, Jet Ski, Robin & Saboflex. De host is deze middag Rick Busscher. Het evenement is een samenwerking tussen Het Badhuis, COC en Patronaat. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.

Queer Café wilt iedereen die zich identificeert als queer en/of als lhbti+ een fijne en veilige plek bieden voor ontmoeting en ontspanning. Voorheen waren er in Haarlem weinig plekken voor de queer community om fijn samen te komen. Met de nieuwe initiatieven, waar het Queer Cafe één van is, zetten ze Haarlem weer op de kaart als regenboogstad!

🔸Genres:
DJ Guzz | Soul, Funk, Reggae
DJ Jet Ski | Disco, 80’s, 00’s
DJ Saboflex | Reggae, Latin, Afro
DJ Robin | Pop, Dance

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →