Grote evenementafbeelding: Queer Cafe: Latin Vibes

Queer Cafe: Latin Vibes

Queer Cafe in Patronaat
zo 17 dec 2023
Stage 3
Deuren: 15:00
Start: 16:00

Op 17 december is Queer Cafe weer terug in Patronaat! Dit keer vol latin vibes en met muziek van Nene Moné en Saboflex. Kom jij ook langs? Toegang is gratis.

Iedere derde zondag van de maand is er een Queer Cafe in Badhuis, en soms wordt er een uitstapje gemaakt naar Patronaat met een toffe programmering.Queer Café wil iedereen die zich identificeert als queer en/of als lhbti+ een fijne, vrolijke en veilige plek bieden voor ontmoeting en ontspanning. Queer Café is begonnen in Het Badhuis, en vindt nu vaak in Patronaat plaats. Altijd met een toffe programmering.

Het evenement is een samenwerking tussen Het Badhuis, COC en Patronaat. Iedereen is van harte welkom en de avond is gratis bij te wonen. Om een indruk te krijgen van het aantal gasten dat we mogen ontvangen vragen we je aan te melden via deze link.

Let op: uit privacy voor iedereen alleen foto’s of video’s maken als anderen daar toestemming voor hebben gegeven.

Line-up

Afbeelding voor festival act: Nene Moné

Nene Moné

Nene Moné is een non-binaire multi-instrumentale artiest en activist uit Valparaíso, Chili. Die produceert electro-experimentele muziek gecombineerd met diens aboriginal roots. Nene Moné
combineert geluid en muzikale landschappen met breinbrekende akoestische ritmes en geluiden met electronics. Door de muziek, performance en visuele beelden geeft die aandacht aan maatschappelijke en klimaat-issues.

Afbeelding voor festival act: Saboflex

Saboflex

Festivalnieuws

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →