Grote evenementafbeelding: Queer Cafe – Latin Vibes

Queer Cafe – Latin Vibes

Kizomba workshop en latin dance party!
zo 16 apr 2023
Stage 3
Deuren: 15:00
Start: 15:45
End: 18:30

Queer Cafe organiseert maandelijks toffe events in het Badhuis of Patronaat. Deze editie staat in het teken van latin vibes. De middag begint swingend met een kizomba workshop van Sam van der Woude, en daarna zorgen de dj’s Saboflex en Guzz er met opzwepende tunes voor dat je de dansvloer niet meer afkomt!

Queer Café wilt iedereen die zich identificeert als queer en/of als lhbti+ een fijne en veilige plek bieden voor ontmoeting en ontspanning. Voorheen waren er in Haarlem weinig plekken voor de queer community om fijn samen te komen. Met de nieuwe initiatieven, waar het Queer Cafe één van is, hopen ze Haarlem weer op de kaart te zetten als regenboogstad! Iedere derde zondag van de maand is er een Queer Cafe in Badhuis of Patronaat.

Queer Cafe is een samenwerking tussen het COC, Patronaat en het Badhuis. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis!

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFondsFonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio.

Afbeelding voor support act: Sam van der Woude - Kizomba Workshop

Support

Sam van der Woude - Kizomba Workshop

Afbeelding voor support act: DJ Saboflex

Support

DJ Saboflex

Afbeelding voor support act: DJ Guzz

Support

DJ Guzz

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →