Grote evenementafbeelding: Queer Cafe ft. Huize Lucas

Queer Cafe ft. Huize Lucas

Nederlandstalige reis van dreampop tot queerfunk
zo 24 sep 2023
Stage 3
Deuren: 15:00
Start: 15:45

Zondag 24 september is Queer Cafe na een lange zomerstop weer terug met een nieuwe editie! Huize Lucas neemt je mee op een Nederlandstalige reis van dreampop tot queerfunk. Met swingende blazers, een zingende band en hun dynamische muziekspel vernieuwt Huize Lucas de popscene. Verwacht een poëtische, gezellige mix van Wende, Prince en Connie Palmen die je laat lachen, huilen, dansen en zingen.

Queer Café wil iedereen die zich identificeert als queer en/of als lhbti+ een fijne, vrolijke en veilige plek bieden voor ontmoeting en ontspanning. Queer Café is begonnen in Het Badhuis, en vindt nu vaak in Patronaat plaats. Altijd met een toffe programmering. Het evenement is een samenwerking tussen Het Badhuis, COC en Patronaat. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis.

Om een indicatie te krijgen van het aantal mensen dat we kunnen verwachten, vragen we je hier aan te melden. Dit is echter niet verplicht!

LET OP: uit privacy voor iedereen graag alleen foto’s of video’s maken als anderen daar toestemming voor hebben gegeven.

Extra informatie
Let op! Patronaat is zondag minder goed bereikbaar met de auto wegens een hardloopevenement. Parkeergarage Raaks is alleen bereikbaar via het zuiden. Bekijk hier de hardlooproute van de Halve van Haarlem.


Bezoek de website

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →