Grote evenementafbeelding: Queer Café ft. Inge Lamboo

Queer Café ft. Inge Lamboo

Laagdrempelige ontmoeting met muziek
zo 15 sep 2024
Stage 3
Deuren: 15:00
Start: 15:00
GRATIS

Queer Café is terug! En dit keer met een optreden van Inge Lamboo, een jonge Nederlandse zangeres en multi-instrumentalist. Ze brak door op social media met unieke bewerkingen van populaire nummers, waarbij ze de aandacht trok van grote artiesten zoals P!nk en Lindsey Buckingham. Met meer dan 140.000 volgers op TikTok en een trouwe fanbase, bracht ze in 2023 haar debuutalbum “Black Heart” uit, wat haar nieuwe fans en radiostation aandacht opleverde. Ze heeft opgetreden met artiesten als Floor Jansen en David Duchovny en zal is ambassadeur van Amsterdam Pride!

Queer Café wilt iedereen die zich identificeert als queer en/of als lhbti+ een fijne, vrolijke en veilige plek bieden voor ontmoeting en ontspanning. Dit concept is begonnen in Het Badhuis, en vindt nu vaak in Patronaat plaats. Iedereen is van harte welkom en de entree is gratis! Het evenement is een samenwerking tussen Het Badhuis, COC en Patronaat.

Dit evenement is tot stand gekomen met behulp van het VSBFonds, Fonds Cultuurparticipatie, Gemeente Haarlem en de Provincie Noord-Holland. Het valt onder de zogeheten Co-Creator Events, waarbij Patronaat de samenwerking met lokale makers aangaat. Zo biedt Patronaat een divers programma dat aansluit op de wensen van de stad en regio

Kom in de stemming!

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →