Prins S. en De Geit + Kuzko + Alice-D + No ID

Opzwepende, rauwe dancebeats met geinige Nederlandse teksten
za 25 nov 2023
Stage 1
€ 21,00
Deuren: 19:30
Start: 20:00
Vorig evenement

De opzwepende, rauwe dancebeats met geinige Nederlandse teksten van Prins S. en De Geit staan garant voor een volle dansvloer. Beatprofessor Daniel friemelt zich suf aan de elektronische knopjes en schuifjes, Gitaargeit Marne speelt na een miraculeuze wederopstanding zijn gitaar de hemel in en Prins S. bezingt op poëtische wijze de vlucht in de nacht. 

Het hele verhaal van ‘Rood Staan Hard Gaan’, over Kim, Stefan, Rikkie, Yousef, vogels, slangen, een bakje mayonaise en alleen weer naar huis gaan, staat vol classics als ‘Gastenlijst’, ‘Nacht’, ‘Kinderboerderij’ en de nieuwe tracks ‘Als Punk Geen Muziek Is’ en de titeltrack ‘Rood Staan Hard Gaan’. Na een uitverkochte clubtour keert Prins S. en De Geit dit najaar terug om Patronaat met de vloer gelijk te maken. Vergeet niet je bammetje mee te nemen, want ze hebben broodnodig brood nodig.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.


Bezoek de website
KUZCO

Support

KUZCO

Het Rotterdamse synthpop duo KUZKO, bestaande uit Sam en Dani, staat bekend om hun eigenzinnige en vrolijke indie songs over high school drama, bandaffaires en vurige crushes. Tijdens hun live shows slepen Dani en Sam het publiek mee in hun kleurrijke KUZKO-wereld waar onder andere fans van Sofi Tukker en Confidence Man zich uitstekend thuis voelen. Ze leveren met hun vierkoppige band een energieke en dansbare set, inclusief: outfits in thema, foute danspasjes en aaibare alpaca knuffels
Afterparty: Alice-D

Support

Afterparty: Alice-D

Alice-D, de artiestennaam van Alice Olsthoorn, is een van de meest veelbelovende opkomende DJ's. Alice is een influencer, muzikant en een van de meest gevraagde DJ's op dit moment. Haar popbeats zullen elk feest op gang brengen en haar muziek zal je meeslepen om de hele nacht te dansen. Maak je klaar om Alice-D te ontmoeten, een echt icoon in zowel de muziek- als de LGBTQ+ gemeenschap.
Afterparty: No ID

Support

Afterparty: No ID

No ID draait iconic bangers, pop edits en party nonsense en weet als geen ander de energie hoog te houden!

Foto: Elske Nissen

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Prins S. en componist Marne ontmoetten elkaar in flatgebouw 'Het Strijkijzer'. De rest is geschiedenis.
Tijdens deze show is het precies 1 jaar geleden dat 'Rood Staan Hard Gaan' uitkwam.

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →