Grote evenementafbeelding: Afgelast: Poutyface

Afgelast: Poutyface

Dit evenement is helaas afgelast, er komt geen vervangende datum. Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht.
za 21 Mei 2022
Stage 2
€ 15,00
Deuren: 20:00
Start: 20:00
Vorig evenement

Helaas moeten we je mededelen dat het evenement definitief is afgelast. Er komt geen vervangende datum. Poutyface zegt hierover:

“Due to complications around covid and travel, the Poutyface show at Patronaat on May 21 is cancelled. Your tickets will be refunded at point of purchase.

Kaartkopers ontvangen persoonlijk bericht waarin precies staat uitgelegd wat te doen om het aankoopbedrag terug te krijgen. We vinden het vanzelfsprekend ontzettend jammer, maar hopen jullie wel snel weer te mogen ontvangen in Patronaat!

Poutyface is een goed voorbeeld van een artiest die dankzij het internet bekendheid wierf. Dat gebeurde doordat ze zeer actief was op een songwriting app Voisey. In januari 2019 maakte ze een account aan en in 2020 had ze al meer dan 150 nummers geüpload en werd ze topartiest op de applicatie. 

De alternatieve indie van Poutyface beukt bij de eerste tonen al door je trommelvliezen en brengt energie met zich mee waar je instant door wordt aangestoken. Een langspeler moet nog verschijnen, maar gelukkig laat de artiest zo nu en dan een nieuwe single los.

Kom in de stemming!

Wist je dat...

Poutyface mee is als support act tijdens de tour van YUNGBLUD?
Ze bekend is geworden door het internet toen ze pas 18 was?
Poutyface bekendheid wierf door de songwriting app Voisey?

Onze favoriete tracks

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →