Popkoor Haarlem

Het Popkoor zingt nummers uit de lage landen!
zo 28 jan 2024
Stage 1
€ 10,50
Deuren: 19:30
Start: 19:30
Vorig evenement

Onder de zeespiegel is heel wat mooie muziek gemaakt de afgelopen decennia. Lage Landen, songs van Nederlandse en Belgische bodem, is dit keer het thema. Popkoor Haarlem brengt werk ten gehore van o.a. Selah Sue, DI-RECT, BLØF & en Eefje de Visser. Maar ook golden oldies van Boudewijn de Groot, Herman Brood en Doe Maar passeren de revue.

Dit alles onder begeleiding van de volgende line up:
Leon Klaase – Drums, Misha Kool – Bas, Marcel de Groot – Gitaar, Lior Kuperberg – Sax, Boris Kothuis – Toetsen & Koor arrangementen.

Let op! Dit is een staand concert. Patronaat heeft in de zalen geen zitplaatsen. Wel in de foyer. Alleen bij hoge uitzondering, en een medische noodzaak, kunnen wij een kruk voorzien. Aanvragen hiervoor dienen uiterlijk donderdag 25 januari gedaan te zijn via info@patronaat.nl.

Extra informatie
• Kaartkopers ontvangen twee dagen voor show een uitgebreide informatiemail met daarin alle relevante bezoekersinformatie, waaronder het tijdschema.
• Patronaat is een PIN ONLY-locatie. Je kunt bij ons betalen met Maestro, American Express, V PAY, Mastercard en VISA.
• Check Bezoekersinfo voor meer informatie, waaronder over het huren van lockers.

Let op bij het kopen van tickets via social media of externe doorverkoopsites. Ticketmaster Resale is de enige volledig betrouwbare manier om een tweedehands kaartje te bemachtigen.

Kom je langs?

Lees meer over beschikbaarheid, bereikbaarheid en meer bij 'Bezoekersinfo'

Bezoekersinfo   →